Een website met een persoonlijke uitstraling hoeft natuurlijk niet per se van een particulier te zijn. Ook bedrijven, ondernemers voegen een persoonlijke tint toe aan hun websites. Zo zie je vaak persoonlijke ogende websites van grote winkelketens omdat deze verrassend goede indruk maken op het publiek. Een puur zakelijke uitstraling werkt alleen goed voor bepaalde sectoren. Het is de kunst om de juiste snaar te raken, weten wie de doelgroep is.

Een persoonlijke website verschilt in technisch opzicht niet bijzonder veel met een bedrijfs- of zakelijke website. Het ontwerp is informeler, persoonlijker. Werkzaamheden aan eenvoudige websites voor de particuliere doelgroep zijn meestal minder intensief waardoor kosten lager uitvallen.

De goedkoopste website: DIY

DIY website, Do It Yourself, de goedkoopste oplossing. Als een low budget site te duur is bestaat er de mogelijkheid om toch een professionele website te krijgen. Daar staat tijdsinvestering, inzicht en motivatie tegenover van de eigenaar. Een standaard installatie van een CMS systeem (Joomla, Wordpress) is het enige wat nodig is. Veel webhosters bieden de mogelijkheid om automatisch een CMS te installeren.

WebsiteMet biedt de mogelijkheid om een standaard installatie voor u uitvoeren.

prijzen zijn exclusief 21% btw