Website onderhoud

Website onderhoud is voorwaarde voor een goed functionerende, veilige en betrouwbare omgeving voor u én uw bezoekers. Geen tijd of kennis om het zelf te doen? Website onderhoud uitbesteden aan de specialist is in dat geval heel verstandig.

Technisch onderhoud, kwalitatieve webhosting en streng wachtwoord beleid voorkomen risico's en onnodige kosten om schade te herstellen. Kosten voor technisch onderhoud: vanaf € 140,- per jaar.

Wanneer een Joomla  website volledig technisch onderhouden wordt, is de kans op een hack nihil. Meest voorkomende oorzaken van website hacks:

 

  • Makkelijke wachtwoorden
  • Falende webhosting
  • Ontbreken van technisch onderhoud
  • Kwetsbare extensies

 Website onderhoud

Website onderhoud uitbesteden aan WebsiteMet. Altijd update met een onderhoudspakket voor Joomla updates en upgrades. Onderhoudskosten:

Onderhoud uitbesteden of zelf doen →

Content onderhoud

Content onderhoud betreft alle inhoud van een website. Dat kan eenvoudig met een Joomla CMS. Als u daar geen tijd voor heeft, kunt u het altijd nog uitbesteden.

Inhoudelijk beheer uitbesteden →

Joomla update

Joomla update 3.9.18 -  uitgave 21 april 2020. Heeft u nog een oude versie (1 1.5, 1.6  1.7 of 2.5) laat uw joomla website z.s.m. migreren naar de laatste versie 3. Ook de php versie ..

Joomla en PHP versie check →

SEO Onderhoud

Website optimalisatie (SEO) is geen eenmalig statisch gebeuren. Om optimaal te kunnen blijven profiteren van goede SEO resultaten is onderhoud nodig. Een vak apart.

Meer over SEO onderhoud →