Website onderhoud

Joomla website onderhoud is tegenwoordig super eenvoudig als het gaat om updates. Bespaar onderhoudskosten en doe het voortaan zelf. Vraag eerst aan uw websitebouwer of het voor uw site inderdaad mogelijk is. Er zijn namelijk ook extensies die hier moelijk of niet mee overweg kunnen. Maar als die niet zijn geïnstalleerd kunt u het eenvoudig zelf doen. Joomla geeft regelmatige updates uit (± 8 keer per jaar) en heel af en toe een upgrade (eens per 1½ jaar). Een upgrade of ander technisch onderhoud kunt u beter uitbesteden aan de specialist.

Joomla update

Joomla update 3.8.2 -  uitgave  van 7 november 2017 Als u deze versie heeft is uw Joomla site helemaal up to date. Wanneer u joomla versie 1.5 heeft, 1.6  1.7 of 2.5  is het noodzaak om uw joomla website zsm te laten upgraden naar de laatste versie. Ook de php versie van uw webhosting pakket is van belang

Joomla upgrade

Een Joomla upgrade gaat van versie 2.5.28  naar 3.* Van 1.5 naar 3.* kan ook, maar is gecompliceerder. Een upgrade wordt soms ook wel een migratie genoemd, hoewel een migratie meer doelt op de transitie of overgang naar een ander systeem (een migratie van Wordpress naar Joomla bijvoorbeeld).

SEO Onderhoud

Website optimalisatie (SEO) is geen eenmalig statisch gebeuren. Om optimaal te blijven profiteren van SEO resultaten is onderhoud noodzakelijk.

Contact WebsiteMet  

Wim Houtman  

030-8780146  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

vCard  

Joomla webdesign