Website op maat

Website op maat: Er zal overleg zijn over wat en wie u met de site wil bereiken, over het ontwerp, de doelgroep en welke extra functionaliteit geïnstalleerd moet worden.

Website checklist

Raadpleeg de website checklist. Wat verwacht u en wat wilt u bereiken met een website?  Hier vind u vast en zeker zaken waar u nog niet eerder aan heeft gedacht.

Standaard website

Een standaard Joomla website is een volledig werkende website. Super voordelig wanneer u zelf aan de slag gaat in het CMS met inhoud, structuur, navigatie en seo

Optimale website

zoek en vind

SEO:    Beter gevonden worden met een optimaal doeltreffende website. Hoger in Google resultaten + meer bezoek + hoger rendement.

Website laten maken

Een nieuwe website laten maken, op maat of standaard of een bestaande website laten onderhouden, updaten, upgraden, restylen, uitbreiden of verbeteren? Laat u informeren en vraag advies aan Joomla website specialist WebsiteMet - Wim Houtman

Offerte aanvragen

Contact voor info, advies, prijsindicatie of offerte via het contact formulier of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of neem direct contact op en bel

030 - 8780146

Contact WebsiteMet  

Wim Houtman  

030-8780146  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

vCard  

Joomla webdesign