• +31638929109

Website laten maken

Een website laten maken is één van de vele mogelijkheden om een doelgroep te bereiken op internet. Het ligt binnen handbereik met de (gratis) open source software van bv Joomla of Wordpress. Zelf inhoud toevoegen of bewerken is simpel met het bijbehorende gebruiksvriendelijke CMS. Voor installatie, ontwerp, het toevoegen van specifieke functionaliteit en andere technische details is expertise nodig.

Er is overleg en informatie-uitwisseling nodig voordat u een opdracht geeft. U wordt geattendeerd op zaken waar u misschien nog niet aan had gedacht. Na het gesprek ontvangt u een offerte.

Supersnelle oplevering: Een webwinkel of website kan binnen een week klaar zijn. De opleverdatum ligt aan de complexiteit, de nodige functionaliteit, het gewenste ontwerp. Na de oplevering wordt de site volgens afspraak technisch onderhouden. U kunt rekenen op uitstekende service en support, waardevolle adviezen, tips en begeleiding. Uw website of webwinkel wordt een groot succes.

Heeft u al een website, maar is deze niet rendabel? Laat deze dan onderzoeken door WebsiteMet. Bent u niet tevreden met uw huidige websitebouwer of webbureau? Zie Overname van website onderhoud

Ieder website is uniek, daarom zijn er geen vaste prijzen te hanteren. De websites staan onderverdeelt  in 3 groepen: Maatwerk, optimaal en goedkope low budget websites. De 4e laatste genoemde standaard optie is puur en alleen een installatie van een Joomla of Wordpress website.

Maatwerk Optimaal Low Budget Standaard - basis

 

Website op maat

Een website op maat laten maken met de doelgroep in het vizier. Laat een website maken waarmee je bezoekers overtuigd. Compleet met een overzichtelijk Joomla CMS voor eenvoudig inhoudelijk beheer. WebsiteMet heeft 15 jaar ervaring met het bouwen van websites. De keuze voor Joomla is de beste oplossing om een website op maat mee te maken. Je hebt dan de mogelijkheid om deze verder uit te bouwen met handige geavanceerde functies naar wens. Een website op de toekomst voorbereid, veilig, betrouwbaar, makkelijk in gebruik. Vraag een gesprek en een offerte aan.

Iedere website is uniek. Om wat voor soort website het ook gaat. Een vaste prijs is daarom niet mogelijk. Wel een start tarief: Een maatwerk website laten ontwerpen start vanaf € 690,-  inclusief professioneel template design naar keuze. De kosten zijn eenmalig. Het ontwerp van de template wordt in overleg aangepast aan de wensen. De datum van oplevering gebeurt in overleg. Als er spoed bij is kan WebsiteMet binnen een week een website op maat opleveren. De kosten staan vast na akkoord met de websiteofferte.

 • Maatwerk website vanaf € 690
  éénmalige kosten
 • Inclusief 1 uur CMS-support!
  per telefoon, e-mail of op locatie mogelijk
 • Professionele template
  responsive, met aanpassingen n.a.v. huisstijl of logo.

offerte aanvragen

Een uitstekende keuze om later verder uit te bouwen met meer functies of te laten optimaliseren.

Optimale website laten bouwen

zoek en vind
SEO

Een optimale website op maat is de beste keuze wanneer u een succesvolle doeltreffende website wil. Doe uw voordeel met een rendabele website welke gevonden wordt door uw doelgroep. Wees de concurrentie een flink aantal stappen voor.

Belangrijke eigenschappen van de optimale website:

 • De broncode bevat zo min mogelijk obstakels voor searchbots.
 • Snelle kwalitatieve webhosting.
 • Geoptimaliseerd met relevante zoekwoorden.
 • Volgens voorwaarden en richtlijnen voor zoekmachine optimalisatie.
 • Is op conversie gericht en rendabel.
 • De site is actief, actueel en bevat integratie met sociale netwerken en media.

Hoe wordt een website succesvol?

Een optimale website is geen garantie voor een succesvolle of winstgevende website. Net zomin zullen de beste sportschoenen geen garantie bieden op een snelle 100 meter. De vraag of er belangstelling is naar hetgeen u te bieden heeft én de concurrentie spelen een grote rol. Uw inbreng is minstens zo belangrijk. 

Het middel om een succesvolle winstgevende website te krijgen levert WebsiteMet met deze optimaal doeltreffende website op maat. U levert de inhoud en krijgt support bij het verbeteren of aanpassen van content, visuele aspecten, juist gebruik van html/ tags/ rich snippets (microdata) gericht op een hogere ranking in Google, maar ook een betere conversie op de site. U staat er nooit alleen voor met een website van WebsiteMet.

 • Website optimaal vanaf € 1290
  éénmalige kosten
 • Joomla CMS incl. support!
  per telefoon, e-mail of op locatie*
 • Snelle professionele responsive template
  met aanpassingen n.a.v. huisstijl, logo, voorkeuren
 • Aantal pagina's, structuur en navigatie
  in overleg
 • De meest doeltreffende
  succesvolle en potentieel winstgevende website!

offerte aanvragen

Goedkope websites

Advies: Focus niet te veel op hoeveel een website kost, maar vooral op wat het doel is van uw website. Er is een groot verschil tussen een goedkope low budget website en een doeltreffende of rendabele website op maat

Voor persoonlijke websites of wanneer u de site alleen ter kennisgeving wil tonen aan bekenden of bestaande klanten ter informatie is deze goedkope website een prima keuze.

Verschil goedkope website en website op maat

Als de website goed gevonden moet worden in zoekmachines heeft u seo inzicht en kennis nodig en moet u tijd investeren. U kunt hier support bij krijgen. Een geoptimaliseerde website op maat is dan een betere keuze.

Tijdens het ontwikkelen van een website is er overleg over en weer. U krijgt daarbij advies over de inhoud, doelen worden besproken, een structuur opgezet, bijzondere aandacht om presentatie en inhoud zo goed mogelijk af te stemmen op de doelgroep. Bij een optimale website op maat worden vindbaarheid en conversie doelen geoptimaliseerd.

Het komt erop neer dat de eigenaar van een goedkope website+ veel seo en op conversie gerichte werkzaamheden zelf gaat verrichten.

 • Low budget website
  € 240 - € 690
 • Volledig Joomla of Wordpress CMS
  makkelijk zelf inhoud toevoegen
 • Inclusief snelle professionele responsive template
  logo wordt geplaatst

offerte aanvragen

Een prima keus om later verder uit te bouwen met meer functies.

Een low budget website kan een uitstekende succesvolle rendabele website worden, afhankelijk van het inzicht, vaardigheden, motivatie en tijds-investering van de eigenaar.

Zakelijke bedrijfswebsite

Een zakelijke bedrijfswebsite laten maken? Neem contact op voor advies en informatie. Een offerte wordt binnen 24 uur gratis en uiteraard vrijblijvend geleverd. Uitwisseling van informatie is noodzakelijk om te komen tot een goed advies, een realistische offerte en heldere afspraken.

Wat verwacht u van een website voor uw bedrijf, wat wil u ermee bereiken? Zo komen we erachter wat er nodig is om het doel te bereiken met een business site. Achteraf kan er altijd van alles aangepast worden, maar het werkt kostenbesparend wanneer bij aanvang alles helder is.

Alle relevante aspecten om het doel te bereiken worden met u besproken. WebsiteMet wijst u bovendien op zaken waar u in eerste instantie misschien helemaal niet aan had gedacht, maar wel een rol spelen.

Persoonlijke website

WebsiteMet maakt ook persoonlijke websites voor particulieren. Het kunnen hobby sites zijn, simpele webshops, donatie sites voor een goed doel of initiatieven met een bepaalde boodschap of levensvisie.

In principe hoeft een persoonlijke website in technisch opzicht niet persé te verschillen met een bedrijfswebsite, maar het ontwerp is meestal informeler en veel persoonlijker. De werkzaamheden zijn meestal minder waardoor de kosten lager uitvallen.

De prijzen en kosten op deze website zijn exclusief 21% btw.

Behalve website realisatie levert WebsiteMet diensten op gebied van website onderhoud, restyling, technisch en inhoudelijk beheer, uitbreiding van functies, zoekmachine optimalisatie, advies. Neem contact op voor advies, info, prijsindicatie en ontvang een aantrekkelijke offerte aanbieding. 
Bel met Wim Houtman - WebsiteMet 06-38929109 - voor meer info, advies en offerte.

Standaard website-installatie

Een standaard website is een volledig werkende basis website. Het laten ontwikkelen van een maatwerk of optimale website is voor sommigen te duur. Als ook de low budget optie onrendabel is biedt de standaard basis site de oplossing. Het betreft een installatie van Joomla of Wordpress CMS.

Super voordelig wanneer u zelf aan de slag gaat in het handige bijgeleverde content beheersysteem, het CMS. Bij deze standaard of basis website wordt een professionele template naar keuze aangeboden (waarde rond de € 35,-). Ideaal wanneer u alles zelf gaat doen. In vergelijking met 'gratis' websitebuilders (zoals Wix) hebben open source CMS systemen zoals Joomla en Wordpress enorm veel meer te bieden. De installatie ervan kan voor sommigen lastig zijn, vandaar deze optie.

 • Standaard website € 99,-
 • Volledig Joomla of Wordpress CMS
  zelf inhoud toevoegen
 • Inclusief responsive template
* mede afhankelijk van de drukte binnen 48 uur klaar

U gaat na de installatie alles zelf doen wat een websitebouwer doet bij het maken van een website. In feite begint u bij wat websitebuilders zoals Wix bieden. Meer info Websitebuilders

Voor wie is een basis website geschikt?

U moet motivatie en inzicht hebben (idem dito geldt dit voor websitebuilders). De structuur van een website met een paar pagina's kan super eenvoudig zijn, maar bij grote hoeveelheden pagina's, meer dan 10 en verschillende categorieën wordt de navigatie structuur altijd ingewikkelder. U staat er echter niet alleen voor. Voor degenen die zich gaan verdiepen in het Wordpress of Joomla CMS zijn er boeken voorhanden en een bijzonder grote hoeveelheid online informatie staat ter beschikking (fora, communities). Beperkt u zich tot het beheer van een beperkte hoeveelheid inhoud dan is dit pakket een uitstekend beginpunt om vanuit te starten. Last but not least kunt u altijd hulp vragen van WebsiteMet Joomla support.

Basis website verder uitbreiden

Een standaard basis website heeft alle functies en kenmerken in zich welke voorwaarde zijn voor een professionele website. Het is open source en uit te breiden met extra extensies (webshops, fora, social communities, zie extensies). U kunt de template ook makkelijk aanpassen m.b.v. drag & drop builders (zoals JoomShaper 's PageBuilder)  Het is dan uiteraard geen standaard website meer en u bouwt zelf richting een website op maat.

Niets staat in de weg om de website doeltreffend te maken door deze te optimaliseren voor de doelgroep en de zoekmachines. Wilt u dat niet allemaal zelf uitvinden dan kunt u dit uitbesteden aan WebsiteMet of support aanvragen.

webdesign logo websitemet

Gegevens
Adm. Helfrichstr. 26
3454XB De Meern
06 3892 9109
kvk 30249185
remittent