• +31638929109

Website laten maken

Bij WebsiteMet een website op maat optimale website creatieve website bedrijfswebsite persoonlijke site zakelijke website betaalbare website website met LMS succesvolle site e-learning site community website website met forum bedrijvenindex webwinkel cursus website succesvolle website doeltreffende website webshop laten maken

Joomla website op maat

joomla logoEen website op maat laten maken met een Joomla CMS waarmee u de website makkelijk inhoudelijk kunt beheren. De eénmalige kosten voor een maatwerk website vanaf € 690,-. Het gehele traject wordt door WebsiteMet verzorgd.

Maak een website op maat compleet met:

 • Kwalitatief betrouwbare snelle groene hosting
 • Een voordelig onderhoudsabonnement
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Verbeteren van webteksten
 • Uitbreiding van functionaliteit
 • Support per telefoon, e-mail of op locatie
De eerste stap

De eerste stap zet u

Alles begint met informatie uitwisseling, advies, overleg, bespreken van de doelen en inventarisatie van de functionaliteit. Gaandeweg zal duidelijk worden wat u nodig heeft. In een offerte wordt samengevat wat er van u en mij verwacht wordt wanneer u de opdracht geeft, inclusief kosten, opleverdatum en algemene voorwaarden.

Ik ben bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur onder nummer 06-38929109 of e-mail naar of gebruik het contact formulier op deze site.

Wanneer vaktermen, afkortingen of vakjargon in dit artikel of verderop in deze site u weinig zegt kan ik mij dat heel goed voorstellen. Het is echt niet nodig om alles te weten over de vele mogelijkheden welke komen kijken bij het laten maken of optimaliseren van een website. Dat is het terrein van de websitebouwer. Ik heb geprobeerd algemene informatie begrijpelijk te houden

Als u contact op neemt luister ik naar wat u verwacht en wilt bereiken met een website. Op basis daarvan geef ik heldere informatie en deskundig advies op maat zonder vakjargon of moeilijke termen.

Optimale maatwerk website

zoek en vind
SEO

Een optimale website op maat is de beste keuze wanneer u een succesvolle doeltreffende website wil. Doe uw voordeel met een website welke goed gevonden wordt door uw doelgroep. Wees de concurrentie een flink aantal stappen voor. Starttarief € 1290,-

Belangrijke kenmerken van een optimale website:

 • De broncode bevat geen hinderlijke obstakels voor searchbots.
 • Volgens voorwaarden en richtlijnen voor zoekmachine optimalisatie.
 • Bevat relevante zoekwoorden op de juiste plaatsen.
 • Black Hat SEO is not done!
 • Snelle kwalitatieve webhosting.
 • Op conversie gericht.
 • Toont activiteit en actualiteit

Hoe wordt een website winstgevend?

Uw inbreng is van groot belang. Een optimale website op maat is geen waarborg voor een rendabele, succesvolle of winstgevende website. Zo zullen de beste sportschoenen geen garantie bieden op een snelle 100 meter. De vraag of er belangstelling is naar hetgeen u te bieden heeft én de concurrentie spelen een grote rol. Het verkrijgen van kwalitatief goede links vanaf relevante websites zal zeker meehelpen. Een actieve actuele website met integratie op sociale netwerken en media is ook een enorme booster.

De middelen om een succesvolle winstgevende website te krijgen levert WebsiteMet. U levert zelf de inhoud. Het verbeteren of aanpassen van content, visuele aspecten, juist gebruik van html / tags / rich snippets (microdata) gericht op een hogere ranking in Google en een betere conversie op de site kunt u allemaal uitbesteden. U staat er niet alleen voor. Content support wordt sterk aanbevolen.

webdesign logo websitemet

Gegevens
Adm. Helfrichstr. 26
3454XB De Meern
06 3892 9109
kvk 30249185