Een nieuwe website laten maken

Een nieuwe website laten maken met open source software van Joomla of Wordpress. De keuzes: website op maat, optimale website, low budget of standaard. Combinaties zijn mogelijk. Zelf inhoud toevoegen of bewerken is eenvoudig met het bijbehorende gebruiksvriendelijke CMS. Voor installatie, ontwerp, het toevoegen van specifieke functionaliteit en andere technische details is expertise nodig.

Er is eerst overleg en informatie-uitwisseling voordat u een opdracht geeft. U wordt geattendeerd op zaken waar u misschien nog niet aan had gedacht. Na het gratis adviesgesprek of consult ontvangt u een gedetailleerde offerte.

In een consultgesprek gaan we dieper in op de problematiek.

Nederland en EU: WebsiteMet is gevestigd in Utrecht - De Meern. Opdrachten uit heel Nederland en Europese Unie zijn welkom.

Supersnelle oplevering: Een webwinkel of website kan binnen een week klaar zijn. De opleverdatum ligt aan de complexiteit, de nodige functionaliteit, het gewenste ontwerp. Na de oplevering wordt de site volgens afspraak technisch onderhouden. U krijgt uitstekende service en support, waardevolle adviezen, tips en begeleiding. Uw site of webwinkel wordt een groot succes.

Heeft u al een website, maar is deze niet rendabel? Laat deze dan onderzoeken door WebsiteMet. Bent u niet tevreden met uw huidige websitebouwer of webbureau? Zie Overname van website onderhoud

Ieder site is uniek, daarom zijn er geen vaste prijzen te hanteren. Ze staan hieronder onderverdeelt in 4 groepen met richtprijzen vanaf: Maatwerk, optimaal en goedkope low budget websites. De laatst genoemde standaard optie is puur en alleen een installatie van een Joomla of Wordpress site.

Maatwerk Optimaal Low Budget Standaard - basis

Website op maat

Een website op maat laten maken met de doelgroep in het vizier. Laat een site maken waarmee bezoekers overtuigd worden. Compleet met een overzichtelijk CMS voor inhoudelijk beheer. Een site gemaakt door WebsiteMet is op de toekomst voorbereid, veilig, betrouwbaar, makkelijk in gebruik en uit te breiden met meer functionaliteit. Laat u adviseren en informeren over alle mogelijkheden die relevant zijn voor uw toekomstige site op internet.

Een maatwerk website laten ontwerpen kan al voor € 690,-  inclusief professioneel template design naar keuze.

 • Maatwerk vanaf € 690
  éénmalige kosten
 • Inclusief 1 uur CMS-support!
  per telefoon, e-mail of op locatie mogelijk
 • Professionele template
  responsive, met aanpassingen n.a.v. huisstijl of logo.

Optimale website laten maken

Een optimale website op maat is de beste keuze wanneer u een succesvolle doeltreffende website wil. Doe uw voordeel met een rendabele website welke gevonden wordt door uw doelgroep. Wees de concurrentie een flink aantal stappen voor.

Belangrijke eigenschappen van de optimale website:

 • De broncode bevat zo min mogelijk obstakels voor searchbots.
 • Snelle kwalitatieve webhosting.
 • Geoptimaliseerd met relevante zoekwoorden.
 • Volgens voorwaarden en richtlijnen voor zoekmachine optimalisatie.
 • Is op conversie gericht en rendabel.
 • Het is actief, actueel en bevat integratie met sociale netwerken en media.

Hoe wordt een website succesvol? Daar is geen eenvoudig antwoord op te geven. Een optimale website is geen garantie voor een succesvolle of winstgevende site. Net zomin bieden de beste sportschoenen geen garantie op een snelle 100 meter. Lees verder op het succes van een website.

 

 • Optimaal vanaf € 1290
  éénmalige kosten
 • Joomla CMS incl. support!
  per telefoon, e-mail of op locatie*
 • Snelle professionele responsive template
  met aanpassingen n.a.v. huisstijl, logo, voorkeuren
 • Aantal pagina's, structuur en navigatie
  in overleg
 • De meest doeltreffende
  succesvolle en potentieel winstgevende internetsite

Low budget, de goedkope site

Advies: Focus niet te veel op hoeveel een website kost, maar vooral op wat het doel is van uw website. Er is een groot verschil tussen een goedkope low budget site en een doeltreffende of rendabele website op maat

Voor persoonlijke websites of wanneer u de site alleen ter kennisgeving wil tonen aan bekenden of bestaande klanten ter informatie is deze goedkope website een prima keuze.

Verschil goedkope site en website op maat

Een website op maat wordt in de basis geoptimaliseerd. Tijdens de ontwikkeling is er overleg over en weer. U krijgt daarbij advies over de inhoud, doelen worden besproken, een structuur opgezet. Bij een low budget website levert u de inhoud, maar er is veel minder overleg mogelijk.

Het komt erop neer dat de eigenaar van een goedkope low budget website veel seo en op conversie gerichte werkzaamheden zelf gaat verrichten en meer is toegewezen op eigen inzichten.

 • Low budget
  € 240 - € 690
 • Volledig Joomla of Wordpress CMS
  makkelijk zelf inhoud toevoegen
 • Inclusief snelle professionele responsive template
  logo wordt geplaatst

Een low budget website heeft de potentie een uitstekende succesvolle rendabele website te worden, afhankelijk van het inzicht, vaardigheden, motivatie en tijds-investering.

Behalve website realisatie levert WebsiteMet diensten op gebied van website onderhoud, restyling, technisch en inhoudelijk beheer, uitbreiding van functies, zoekmachine optimalisatie, advies. Neem contact op voor advies, info, prijsindicatie en ontvang een aantrekkelijke offerte aanbieding. 
Bel met Wim Houtman - WebsiteMet 06 38 92 91 09 - voor meer info, advies en offerte.

Standaard website-installatie

Een standaard website is een volledig werkende basis website. Het laten ontwikkelen van een maatwerk of optimale website is voor sommigen te duur. Als ook de low budget optie onrendabel is biedt de standaard basis site de oplossing. Het betreft een installatie van Joomla of Wordpress CMS.

Super voordelig wanneer u zelf aan de slag gaat in het handige bijgeleverde content beheersysteem, het CMS. Bij deze standaard of basis website wordt een professionele template naar keuze aangeboden (waarde rond de € 35,-). Ideaal wanneer u alles zelf gaat doen. In vergelijking met 'gratis' websitebuilders (zoals Wix) hebben open source CMS systemen zoals Joomla en Wordpress enorm veel meer te bieden. De installatie ervan kan voor sommigen lastig zijn, vandaar deze optie.

Voor wie is deze basis website geschikt?

U moet motivatie en inzicht hebben (idem dito geldt dit voor websitebuilders). De structuur van een website met een paar pagina's kan super eenvoudig zijn, maar bij grote hoeveelheden pagina's, meer dan 10 en verschillende categorieën wordt de navigatie structuur altijd ingewikkelder. U staat er echter niet alleen voor. Voor degenen die zich gaan verdiepen in het Wordpress of Joomla CMS zijn er boeken voorhanden en een bijzonder grote hoeveelheid online informatie staat ter beschikking (fora, communities). Beperkt u zich tot het beheer van een beperkte hoeveelheid inhoud dan is dit pakket een uitstekend beginpunt om vanuit te starten. Last but not least kunt u altijd hulp vragen van WebsiteMet Joomla support.

 • Standaard vanaf € 99,-
 • Volledig Joomla of Wordpress CMS
  zelf inhoud toevoegen
 • Inclusief responsive template
* mede afhankelijk van de drukte binnen 48 uur klaar

U gaat na de installatie alles zelf doen wat een websitebouwer doet bij het maken van een website. In zekere zin vergelijkbaar met wat websitebuilders zoals Wix bieden, maar met meer vrijheden en mogelijkheden. Nadeel is dat een standaard Joomla CMS een hogere leercurve heeft dan de websitebuilders die gemaakt zijn om het beheer zo eenvoudig mogelijk te maken. Daar zitten voor én nadelen aan waar u van op de hoogte moet zijn voordat u een keuze maakt. Meer info Websitebuilders

Basis website verder uitbreiden

Een standaard basis website heeft alle functies en kenmerken in zich welke voorwaarde zijn voor een professionele website. Het is uit te breiden met extra extensies (webshops, fora, social communities, zie extensies).

Website laten maken Utrecht / De Meern
door WebsiteMet
06 38929109