Een website laten maken

Een nieuwe website laten maken én uw doelgroep bereiken. Lukt dat niet voldoende met een bestaande website, laat deze dan eens checken. WebsiteMet maakt optimale websites op maat.

Voordat u een website laat maken, onderhouden of optimaliseren is een gesprek nodig om te inventariseren wat er nodig is en wat uw verwachtingen zijn. U wordt geattendeerd op zaken waar u misschien nog niet aan had gedacht.

Vraag een website offerte aan waarin doel, doelgroep, werkzaamheden, opleverdatum en kosten staan vermeldt. Ook voor optimalisatie en onderhoud van bestaande websites. Er is allereerst overleg en informatie uitwisseling nodig om te komen tot een realistische aanbieding specifiek voor uw nieuwe of bestaande website.

De eerste stap: Ik nodig u uit om per email of telefoon contact te maken: 030-8780146. Voor advies, informatie, prijsindicatie en een aantrekkelijke vrijblijvende offerte.

Website op maat Website optimaal Website kosten offerte aanvragen

Content beheer met een CMS

Het inhoudelijk beheer van een website wordt met een C.M.S. geregeld door de eigenaar. De bekendste gratis open source CMS-systemen zijn Wordpress, Joomla!, Drupal, Typo3 en Magento (webshops). WebsiteMet is gespecialiseerd in Joomla en maakt tegenwoordig ook Wordpress voor simpele websites (blog sites). Iedereen kan een website zelf inhoudelijk beheren. Er is geen bijzondere ingewikkelde kennis nodig voor content beheer. U kunt altijd rekenen op deskundige support en de zeer gewaardeerde service van WebsiteMet.