Website laten maken

Een nieuwe website laten maken én uw doelgroep bereiken. Lukt dat onvoldoende met een bestaande website, laat deze dan eens checken. WebsiteMet maakt websites op maat.

Voordat u opdracht geeft om een website te laten bouwen, onderhouden of optimaliseren is een gesprek nodig om te inventariseren wat er nodig is en wat uw verwachtingen zijn. U wordt geattendeerd op zaken waar u misschien nog niet aan had gedacht.

Vraag gratis en vrijblijvend een website offerte aan. Ook voor optimalisatie en onderhoud van bestaande websites. Er is allereerst overleg en informatie uitwisseling nodig om te komen tot een realistische aanbieding specifiek voor uw nieuwe of bestaande website.

Ik nodig u uit om per email of telefoon contact te maken: 030-8780146 voor advies, info, prijsindicatie en een aantrekkelijke offerte.

Website op maat Website optimaal Website kosten offerte aanvragen

Website beheer met CMS

Inhoudelijk beheer van een website wordt met een C.M.S. geregeld door de eigenaar. De bekendste gratis open source cms-systemen zijn Wordpress, Joomla!, Drupal, Typo3 en Magento (webshops). WebsiteMet is gespecialiseerd in Joomla en maakt Wordpress voor simpele websites (bijvoorbeeld blog sites). Iedereen kan zelf inhoud van een website beheren met een cms. Er is geen bijzondere kennis nodig.

U kunt rekenen op deskundige support en de zeer gewaardeerde service van WebsiteMet. U staat er niet alleen voor. Als het gaat om de vindbaarheid in zoekmachines te verhogen met doeltreffende webteksten geeft WebsiteMet advies en ondersteuning.