website onderhoud uitbesteden

Website onderhoud

Website onderhoud en kwalitatieve webhosting zijn voorwaarden voor het optimaal functioneren van een website. Wanneer het achterwege blijft ontstaan veiligheids risico's voor u én website bezoekers. Bovendien zullen de prestaties verslechteren. U kunt website onderhoud uitbesteden aan WebsiteMet, Joomla specialist zoals update, upgrade en technische of webhosting gerelateerde werkzaamheden.

De gevolgen van ontbrekend of achterstallig onderhoud kunnen tot hoge kosten leiden om schade te herstellen. Meest voorkomende gevolgen:

  • Functies vallen uit.
  • De website wordt steeds trager.
  • Daling in zoek-resultaten en aantal bezoekers.

Het is een glijdende schaal naar beneden. Uiteindelijk wordt een verwaarloosde site een makkelijke prooi voor hackers. De kosten om schade te herstellen zullen steeds hoger worden naarmate onderhoud uitblijft. In ernstige gevallen zit er niets anders op dan een nieuwe website te laten maken. Veiligheid voor u én uw bezoekers hoort voorop te staan.

Migratie is een bijzondere upgrade welke tijd en voorbereiding nodig heeft in vergelijking met de vaker voorkomende updates. U wordt tijdig op de hoogte gesteld wanneer deze migratie wordt vrijgegeven. Joomla migraties vinden eens in de 5 / 6 jaar plaats. Uitleg over het verschil tussen Joomla updates, upgrades en migratie: 

Joomla update, upgrade migratie

Onderhoudskosten | onderhoudspakket

Met een website onderhoudspakket of afspraak worden updates en upgrades binnen 24 tot 48 uur na na het verschijnen van een officiële security update uitgevoerd door WebsiteMet, inclusief extensies. Daarbij wordt gecheckt op verdachte veranderingen. Zeker voor websites met veel en geavanceerde extensies is het raadzaam dit onderhoud uit te besteden.

Onderhoudskosten voor een normale Joomla website waarin de extensies compatible* zijn met de update procedure binnen Joomla: 
website onderhoudspakket vanaf € 140,- per jaar!
Onderhoudskosten zijn afhankelijk van de complexiteit van de website

* Andere niet compatible extensies worden óók meegenomen in het onderhoud. Al naar gelang de complexiteit zal dit van invloed zijn op de kosten van het onderhoudspakket.

Onderhoudsafspraak maken: Contact Wim Houtman van WebsiteMet op werkdagen ma - di - wo - do - vr  bereikbaar onder 030-8780146 tussen 10:00 en 17:00 uur. Na afspraak is het altijd mogelijk op andere dagen of tijden contact op te nemen.