• +31638929109
website onderhoud uitbesteden

Website onderhoud uitbesteden

Website onderhoud en kwalitatieve webhosting zijn belangrijke voorwaarden voor het optimaal functioneren van een website. Wanneer kwaliteit en zorg achterwege blijft vermindert de prestatie op gebied van snelheid en aantal bezoekers. Er ontstaan ook risico's op gebied van veiligheid voor de website zelf, de beheerder én bezoekers. Wanneer tijd of inzicht ontbreekt om het zelf te doen is onderhoud uitbesteden aan specialist WebsiteMet dé oplossing.

Onderhoudskosten

Voordelig, professioneel en accuraat. U bent bij WebsiteMet verzekerd van een veilige website. Vanaf slechts € 140 per jaar, goedkoop en altijd update.

Altijd voordelig:
website onderhoudspakket op maat
vanaf
€ 140,- per jaar!

Onderhoudskosten zijn afhankelijk van de complexiteit van de website

Onderhoudskosten zijn mede afhankelijk van geïnstalleerde extensies en complexiteit. Vraag vrijblijvend een prijsopgaaf of offerte aan, specifiek voor uw website.

Prijsopgave onderhoud websites

Met een website onderhoudspakket worden updates en upgrades binnen 1 dag na na het verschijnen van een officiële Joomla security update uitgevoerd inclusief extensies. Daarbij wordt regelmatig gecheckt op verdachte veranderingen. De meest voorkomende gevolgen van websites die niet of slecht worden onderhouden:

  • Functies vallen uit.
  • De website wordt steeds trager.
  • Daling in zoek-resultaten en aantal bezoekers.

Een verwaarloosde site is een makkelijk doelwit voor hackers. Als er geen back-up bestaat zit er soms niets anders op dan een nieuwe website te laten maken. Veiligheid voor u én uw bezoekers hoort voorop te staan. En bovendien: Google zet kwalitatief goede websites hoger in de zoekresultaten.

Meer informatie, vragen of wilt u direct een onderhoudsafspraak maken voor alle soorten websites of webshops gemaakt met Joomla: Neem contact op met WebsiteMet ma - di - wo - do - vr  bereikbaar onder 06-38929109 tussen 10:00 en 17:00 uur.

Joomla update, upgrade migratie

Overname technisch beheer

website onderhoud

Zijn er geen afspraken gemaakt met uw webbureau of websitebouwer over technisch beheer of verzaakt deze eerder gemaakte afspraken? Dan is het de hoogste tijd om actie te ondernemen. Maak vandaag nog een afspraak voor website onderhoud met WebsiteMet.

Voorwaarde: Bij overname van technisch onderhoud van Joomla websites door andere partijen gemaakt moet de webhosting voldoen. Soms is een verhuizing gewenst naar een andere kwalitatief betere webhoster. WebsiteMet is reseller van combell, maar het is niet verplicht om deze dienst af te nemen als de webhosting voldoet. Inzage in alles wat te maken heeft met de website is noodzakelijk.

Website back-up met Akeeba

Behalve regelmatig onderhoud zijn effectieve preventieve maatregelen mogelijk om schade te voorkomen of te minimaliseren. Naast website beveiliging is een back-up onmisbaar. Voor Joomla bestaat een bekende extensie om eenvoudig via het CMS een volledige copy te maken: Akeeba.

Een kwalitatief goede webhosting partij zorgt ook voor back-ups. Afhankelijk van het soort hostingpakket heeft u beschikking over een recente back-up van de dag of dagen en zelfs weken of maanden terug. Bij een hack is het noodzakelijk om te beschikken over back-ups van voor de hack. Neem deze extra dienst erbij als u WebsiteMet onderhoud laat verrichten.

Onderhoud voor Wordpress websites biedt WebsiteMet nog niet, behalve als ze gemaakt zijn door WebsiteMet. Wel kan Wordpress omgezet worden (migratie) naar Joomla.

Onderhoud zelf doen - DIY

Joomla onderhoud kunt u voor een groot gedeelte ook zelf doen met één klik op de update button in het CMS. Als er extensies zijn geïnstalleerd en deze zijn compatible met de update functie binnen Joomla, dan moeten die eerst ge-update worden.

Joomla Do It Yourself

Bestaan er extensies (plugins, modules, templates of andere custom uitbreidingen) die niet compatible zijn wordt het ietsje ingewikkelder. In dat geval is het advies om eerst de desbetreffende extrensie te onderzoeken. Ik leg u graag uit wat de procedure is zodat u voortaan de Joomla updates zelf kunt doen. Technisch onderhoud uitbesteden aan WebsiteMet is de beste en snelste oplossing. Het bespaart u veel tijd als uw website complex is.

Back-up: Gaat uzelf aan de slag met onderhoud? Zorg dan eerst voor een backup copy van server bestanden én database óf maak gebruik van de (gratis) eerder genoemde Akeeba extensie voor Joomla  (zonder ftp of cpanel van de webhoster, super eenvoudig)

website hacker proof maken

webdesign logo websitemet

Gegevens
Adm. Helfrichstr. 26
3454XB De Meern
06 3892 9109
kvk 30249185
remittent