WebsiteMet voorsuccesvolle, doeltreffende websites

Welkom bij WebsiteMet. Ik ben allround Joomla websitebouwer Wim Houtman. Als zelfstandige ondernemer begrijp ik dat elke particulier, zzp'er en MKB-bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om online aanwezigheid. Daarom bied ik een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw website niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar deze ook overtreft. De diensten die ik lever zijn:

Creatie en ontwerp

WebsiteMet staat klaar om websites te maken en te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook naadloos aansluiten op uw merkidentiteit. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling, een minimalistisch ontwerp of een opvallende visuele ervaring, ik zorg ervoor dat uw website zich onderscheidt van de rest.

Beveiliging en onderhoud

Veiligheid staat voorop bij WebsiteMet. Ik implementeer op verzoek geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw website beschermd is tegen potentiële bedreigingen. Daarnaast bied ik op verzoek regelmatig onderhoud en updates aan om de prestaties van uw website op peil te houden en eventuele kwetsbaarheden te verhelpen.

Samenwerking en evaluatie

Een goede prettige samenwerking is van wezenlijk belang. Uw input is van onschatbare waarde bij elke relevante stap in het proces. Samen werken we aan het verfijnen van details, het evalueren van prestaties en het stroomlijnen van de functionaliteiten. Uw tevredenheid is mijn topprioriteit.

Maatwerk en finetuning

Elke website is uniek. Daarom bied ik maatwerkoplossingen welke aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het aanpassen van bestaande elementen, het debuggen van problemen of het finetunen van prestaties, mijn toegewijde expertise zorgt voor oplossingen op maat.

Betrouwbare service van begin tot eind

WebsiteMet levert betrouwbare service van begin tot einde. Van de initiële conceptfase tot aan de voortdurende ondersteuning na de lancering, WebsiteMet staat garant voor professionele en toegewijde dienstverlening.

Ontwikkeling en optimalisatie

Vanaf de initiële conceptfase tot aan de lancering streef ik naar uitmuntendheid in ontwikkeling en optimalisatie. Als deskundige Joomla specialist zorg ik voor een vlekkeloze implementatie van functionaliteiten. Zoekmachine-optimalisatie (SEO) integreer ik bij Maatwerk en Optimale maatwerk websites in iedere fase om ervoor te zorgen dat uw website goed vindbaar wordt in zoekmachines.

Innovatie en aanpassing

Bij WebsiteMet omarm ik innovatie en pas ik de nieuwste technologieën toe om uw website naar de nieuwste standaarden te tillen. Of het nu gaat om het implementeren van geavanceerde functionaliteiten, het aanpassen van bestaande elementen of het herstructureren van de gehele site, ik sta garant voor creatieve oplossingen die aansluiten bij de dynamische evoluerende digitale wereld.

Responsive, gebruiksvriendelijke websites

In een wereld waarin toegang tot informatie op verschillende apparaten essentieel is, zorg ik ervoor dat uw website volledig responsive is. Of het nu bekeken wordt op een desktop, laptop, tablet of smartphone, uw website past zich automatisch aan voor een optimale gebruikerservaring. Ik streef ernaar de usability te verhogen en de responsiviteit van uw website te verbeteren als daar reden toe is.

Bouw en modernisatie

Of u nu een gloednieuwe website nodig hebt of een bestaande wilt moderniseren, ik ben er om het proces soepel en efficiënt te laten verlopen. Alles is gericht op het leveren van hoogwaardige resultaten die voldoen aan de nieuwste normen en trends.

 

Kies voor WebsiteMet en ontdek de mogelijkheden om uw online aanwezigheid te verbeteren. Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek over hoe ik u kan helpen bij het realiseren van een indrukwekkende en effectieve website.

MakenBeherenOntwerpenOntwikkelenOptimaliserenPersonaliserenBeveiligenUpdatenOnderhoudenVerbeterenProgrammerenAanpassenModificerenInnoverenImplementerenTestenIntegrerenTroubleshootenDebuggenCustomizenSynchroniserenInstallerenMigrerenAutomatiserenMonitorenAnalyserenHerstructurerenSchalenBack-UppenHerstellenFinetunenPublicerenBouwenModerniserenSamenwerkenVerfijnenEvaluerenStroomlijnenVersnellenGebruiksvriendelijk makenRestylenvan websites

.

Doelstelling en missie: Met bijzonder veel interesse, motivatie en plezier realiseer ik professionele websites voor particulier en bedrijf.

Websitebouwer Wim Houtman

Als programmeur en CMS developer heb ik de keuze in 2008 gemaakt mij te specialiseren in open source CMS systemen. Joomla werd en is nog steeds mijn meest favourite CMS. Ik raakte ermee bekend als  medewerker bij diverse webbureau's. Het begon met 'Mambo', waar in 2005 Joomla uit voortkwam. In 2008 heb ik mij ingeschreven als zelfstandig allround websitebouwer bij de KvK in Utrecht onder de bedrijfsnaam WebsiteMet.

Allround websitebouwer

Wim Houtman - WebsiteMet. Ik startte een studie PHP MySql, XML, HTML, CSS, JavaScript en Flash bij Opatel in Rotterdam. Met die kennis kon ik mijn eerste CMS bouwen voor een klant, een mooie professionele functionele website.

 

 

Image

Bij een startende website en webshop bouwer in Gorinchem (2005) raakte ik onder de indruk van Mambo en kort daarna Joomla CMS, open source en gratis! Het was geavanceerder dan ik ooit zou kunnen bouwen. Een dergelijk professioneel CMS met zoveel mogelijkheden is in feite onbetaalbaar. Open Source projecten zoals PHP, MySql samen met CMS-systemen die daar gebruik van maken hebben het succes van websites voor iedereen binnen handbereik gemaakt.

Overtuigd van de vele voordelen van Joomla startte ik in 2008 mijn bedrijf WebsiteMet om websites te bouwen voor verschillende doelgroepen, particulieren en bedrijven.

joomla specialist

Joomla specialist

Ik ben Joomla specialist. Ik geef deskundig advies, info en support voor alles wat te maken heeft met websites in het bijzonder m.b.t. Joomla. De uitgebreide mogelijkheden van dit systeem maken het tot het meest complete Content Beheer Systeem.

Wat is Joomla? In een notendop: Gratis open source software om een professionele website mee te maken en inhoudelijk te beheren met een CMS.

Op deze website is heel veel te lezen m.b.t. Joomla. Om het systeem succesvol in te zetten en te gebruiken komt die kennis goed van pas. Op verzoek geef ik support, of het nu gaat om het gebruik van het Joomla CMS, onderhoud, veiligheid, conversie doelen of optimalisatie.

Wat is Joomla?

Specialisme

 • CMS - Content Management Systemen

 • Website realisatie

 • Joomla templates, design, ontwerp, aanpassingen

 • Installatie en configuratie van  Joomla extensies

 • Website optimalisatie

 • Social netwerk en media integratie

 • Website onderhoud

 • Content beheer, webteksten

 • Websites opschonen

 • Rich snippets, microdata

 • Hosting instellingen, cpanel, ftp, database, email

 • PHP, MySQL, HTML, XML, CSS

 • 16 jaar Allround Joomla websitebouwer!

Naast het bouwen, onderhouden, beheren en optimaliseren van Joomla websites doe ik onderzoek naar de nieuwste ontwikkelingen mbt Joomla, extensies, seo en integratie van sociale netwerken, media en conversie.