Content beheer betreft het toevoegen,aanpassen of verwijderen van teksten (met eventuiele linkjes, foto's, video, geluid. pdf) menu linkjes en vertalingen (overrides). Content onderhoud vindt plaats in het gebruiksvriendelijk CMS. Vaak ontbreekt het de eigenaar aan tijd of ontbreekt het inzicht. Vraag WebsiteMet om het inhoudelijk beheer van een Joomla of Wordpress website te verzorgen als u er geen tijd voor heeft  om u te verdiepen in het genbruik van het (zeer gebruiksvriendelijke eenvoudige) CMS.

Inhoudelijk beheer van een website uitbesteden

Behalve het toevoegen van nieuwe tekst of het bewerken ervan bestaat het beheren van de inhoud ook uit tal van andere werkzaamheden zoals het bijsnijden en optimaliseren van afbeeldingen, vullen van meta descriptions en browser titels met oog op SEO en het controleren op interne linkjes (404 pagina's). Het is allemaal uitstekend te realiseren met een CMS of uit te besteden.

De inhoud is het belangrijkste gegeven van uw website als het om seo gaat, de zoekmachine resultaten. Maar de focus ligt altijd op de doelgroep, uw bezoekers. Content is King!