Zonder technisch onderhoud loopt uw website onnodig risico of werkt na verloop van tijd niet meer optimaal. Het is een kwestie van tijd. Zijn er geen afspraken gemaakt met uw webbureau of websitebouwer wordt het de hoogste tijd om actie te ondernemen. Maak een afspraak voor onderhoud met WebsiteMet.

Een Joomla website updaten is een kwestie van één klik op de update button in het CMS. Zorg voor een backup van server bestanden én database of maak gebruik van de Akeeba extensie voor Joomla. Ik leg u graag uit wat de procedure is zodat u voortaan de Joomla updates zelf kunt doen.

 

 

Overname van technisch onderhoud

Bij overname van technisch onderhoud van Joomla websites door andere partijen gemaakt moet de webhosting voldoen. Inzage is noodzakelijk in alles wat te maken heeft met de website. Overdracht van de vorige websitebouwer is wenselijk, niet persé verplicht.

website onderhoud

Joomla onderhoud kunt u voor een groot gedeelte zelf doen. De kosten voor het uitbesteden van technisch website onderhoud variëren al naar gelang de complexiteit van de website. Meer over onderhoud uitbesteden