Website realisatie

Website laten maken

Een website laten maken is één van de vele mogelijkheden om online aanwezig te zijn. Bijzonder ingewikkeld is het niet. Installatie, zelf inhoud toevoegen of bewerken is eenvoudig met een CMS. Maar om zeker te zijn van online succes is doeltreffende website realisatie absoluut een voorwaarde.

Bezoek en overleg alleen na afspraak in Utrecht - De Meern. Zie bezoek WebsiteMet

Voor SEO zoekmachine optimalisatie, ontwerp, specifieke functionaliteit en de juiste techniek, is een specialist nodig. Daarbij is overleg noodzakelijk om tot het gewenste resultaat te komen.

Heeft u al een website, maar is deze niet rendabel? Bent u niet tevreden met uw huidige webbouwer of webbureau? Zie Overname van website onderhoud

All round websitebouwer

U heeft bij WebsiteMet contact met 1 persoon: allround webdesigner - websitebouwer Wim Houtman. Opdrachten uit Nederland en Europese Unie zijn welkom.

 • Ik zorg voor alles wat te maken heeft met een website zoals ontwerpen, uitbreiden van functionaliteit, optimalisatie van inhoud en snelheid, de structuur navigatie. Behalve het bouwen van een doeltreffende website geef ik advies, tips, support en een bijzonder gewaardeerde service aan vaste klanten.

 • Na een gratis adviesgesprek ontvangt u een gedetailleerde offerte op maat. Tijdens de voorbereidingen wordt u geattendeerd op zaken waar u misschien nog niet aan had gedacht.

Snelle oplevering

Wanneer is mijn website klaar?

 • Supersnelle oplevering: Een webwinkel of een optimale website op maat kan binnen twee weken klaar zijn. Een standaard website zelfs binnen 24 uur. De opleverdatum ligt aan de complexiteit, nodige functionaliteit, het gewenste ontwerp en de mate van zoekmachine optimalisatie.

Website op maat

Een website op maat laten maken met de doelgroep in het vizier. Laat een site maken waarmee bezoekers overtuigd worden. Compleet met een overzichtelijk CMS voor inhoudelijk beheer. Een site gemaakt door WebsiteMet is op de toekomst voorbereid, veilig, betrouwbaar, makkelijk in gebruik en uit te breiden met meer functionaliteit. Laat u adviseren en informeren over alle mogelijkheden die relevant zijn voor uw toekomstige site op internet.

Opties, doelgroep, soorten websites
890vanaf
 • + 1 uur support
 • + template met aanpassingen
 • + basis optimalisatie
 • aanpassingen nav huisstijl of voorkeuren, navigatie en structuur, inhoud in overleg

Low budget

Voor persoonlijke websites of wanneer u de site alleen ter kennisgeving wil tonen aan bekenden of bestaande klanten ter informatie is een low budget website een prima keuze.

Info goedkope low budget website
300vanaf
 • Standaard Joomla CMS (zonder extensies)
 • Zelf inhoud toevoegen
 • Standaard template met extra features
 • Logo plaatsen
 • Menu met beperkt aantal pagina's in overleg.

Optimale website

Een optimale website op maat is de beste keuze wanneer u een succesvolle website wilt laten maken. U krijgt een doeltreffende website welke voldoet aan de voorwaarde om beter gevonden te worden door uw doelgroep. Uitermate effectief.

Optimale eigenschappen
1290vanaf
 • + 2 uur Joomla support
 • + 3 mnd. onderhoud
 • + zoekmachine optimalisatie en adviezen
 • Template aanpassingen nav huisstijl of voorkeuren. Aantal pagina's, structuur, navigatie en extensies in overleg.

Service, support, bezoek

Per telefoon, e-mail, whatsapp of op uw locatie max 50km rond de stad Utrecht. Bezoek aan WebsiteMet kan alleen bij uitzondering op afspraak op mijn prive adres in De Meern (nabij Utrecht).

Doordeweeks overdag bereikbaar of op afspraak op andere tijden die u beter uitkomen. Op uw locatie kan ook in overleg, afhankelijk van de afstand. WebsiteMet: webdesign Utrecht (De Meern)

Webhosting

Webhosting is optioneel. Voorwaarde voordat een opdracht kan worden aangenomen is dat de hosting voldoet. Andere hosting is dan gewenst.

Heeft u al webhosting dan is dat geen probleem. WebsiteMet biedt kwalitatieve groene webhosting aan. Voor € 151,- per jaar met ondersteuning. Het pakket bevat alles wat u kan verwachten van goede hosting: toegang tot FTP, DB (phpMyAdmin), email, DNS settings, voldoende server ruimte, e-mailadressen, db's.

e-mail website offerte


WebsiteMet - Wim Houtman
06 38 92 91 09
tijdens openingstijden op ma t/m vr
tussen 11:00 en 17:00 uur.

Vul uw telefoonnummer in als u teruggebeld wilt worden.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.