Website onderhoud

Het onderhoud van Joomla is tegenwoordig super eenvoudig als het gaat om updates. Bespaar op onderhoudskosten. Doe het zelf met een klik op de update button in het Joomla CMS. Vraag eerst uw websitebouwer of het voor uw site inderdaad mogelijk is met oog op extensies die zich (nog) niet aan de joomla richtlijn houden. In dat geval kunt u dit soort website onderhoud uitbesteden.

Joomla update

Joomla update 3.9 -  uitgave  van 30 oktober 2018 Als u deze versie heeft is uw Joomla site helemaal up to date. Wanneer u joomla versie 1.5 heeft, 1.6  1.7 of 2.5  is het noodzaak om uw joomla website zsm te laten upgraden naar de laatste versie. Ook de php versie van uw webhosting pakket is van belang

Joomla upgrade

Een Joomla upgrade gaat van versie 2.5.28  naar 3.* Van 1.5 naar 3.* kan ook, maar is gecompliceerder. Een upgrade wordt soms ook wel een migratie genoemd, hoewel een migratie meer doelt op de transitie of overgang naar een ander systeem (een migratie van Wordpress naar Joomla bijvoorbeeld).

SEO Onderhoud

Website optimalisatie (SEO) is geen eenmalig statisch gebeuren. Om optimaal te blijven profiteren van SEO resultaten is onderhoud noodzakelijk.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Wim Houtman  

030-8780146  

vCard 

privacy verklaring 

disclaimer  

Joomla webdesigner

joomla website laten maken

open source
open source

Deze website maakt gebruik van cookies
om data verkeer te analyseren én u een optimaal werkende website aan te kunnen bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website:

Er wordt geen privacy data van u verzameld bij het navigeren op deze website.

Privacy verklaring

Privacy en veiligheid wordt op deze website optimaal gewaarborgd met SSL

Wim Houtman - WebsiteMet
030-8780146