Website onderhoud

Het onderhoud van Joomla is tegenwoordig super eenvoudig als het gaat om updates. Bespaar op onderhoudskosten. Doe het zelf met een klik op de update button in het Joomla CMS. Vraag eerst uw websitebouwer of het voor uw site inderdaad mogelijk is met oog op extensies die zich (nog) niet aan de joomla richtlijn houden. In dat geval kunt u dit soort website onderhoud uitbesteden.

Joomla update

Joomla update 3.9.2 -  uitgave  15 januari 2019. Als u deze versie heeft is uw Joomla site helemaal up to date. Wanneer u joomla versie 1.5 heeft, 1.6  1.7 of 2.5  is het noodzaak om uw joomla website zsm te laten upgraden naar de laatste versie. Ook de php versie van uw webhosting pakket is van belang

Joomla upgrade

Een Joomla upgrade gaat van versie 2.5.28  naar 3.* Van 1.5 naar 3.* kan ook, maar is gecompliceerder. Een upgrade wordt soms ook wel een migratie genoemd, hoewel een migratie meer doelt op de transitie of overgang naar een ander systeem (een migratie van Wordpress naar Joomla bijvoorbeeld).

SEO Onderhoud

Website optimalisatie (SEO) is geen eenmalig statisch gebeuren. Om optimaal te blijven profiteren van SEO resultaten is onderhoud noodzakelijk.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Wim Houtman  

030-8780146  

vCard 

privacy verklaring 

disclaimer  

sitemap  


open source

Deze website maakt gebruik van cookies
om u een optimaal werkende website aan te kunnen bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website:

WebsiteMet
De Meern - Utrecht
030-8780146

Met dank voor uw bezoek aan websitemet.nl

Heeft u nog vragen? Bel met 030-8780146

Met vriendelijke groet,
Wim Houtman
WebsiteMet