Portfolio webdesign

In dit webdesign portfolio van Wim Houtman een selectie websites welke na de oplevering tot op heden worden onderhouden door WebsiteMet. De doelgroep is zeer divers, de soort opdrachten ook. Iedere website is uniek, van simpel tot geavanceerd, van persoonlijk tot zakelijk.

Hier staan hoofdzakelijk Joomla websites. De templates zijn aangepast aan de wensen. De extensies (uitbreidingen op de standaard functionaliteit) zijn simpel tot zeer geavanceerd.

Bovenaan staan actieve websites die gemaakt en onderhouden worden door WebsiteMet, met linkjes. Onderaan staan afbeeldingen van websites die niet meer actief zijn of inmiddels door eigenaren zelf of andere partijen onderhouden worden.

jansendakbedekkingWebsite voor dakdekker en loodgietersbedrijf in de Meern - Utrecht. Oplevering oktober 2018.
Bezoek deze site op www.jansendakbedekking.nl

resonanceUpgrade, onderhoud, nieuwe template. Formulier extensies voor inschrijvingen, gratis readings én cursussen. Agenda functie, template JoomlaShack ontwerp aanpassingen, ondersteuning CMS, ACL ingesteld voor geregistreerden. Geavanceerd contact formulier, betere webhosting, snelheid geoptimaliseerd. Oplevering november 2016.
Bezoek deze website op https://www.resonance.nl

midevo klusbedrijf headerMidevo is een klusbedrijf in Almere. Het betrof een migratie van Wordpress naar Joomla, de site was zoekmachine onvriendelijk, dubieuze seo, vreemde teksten. Website optimalisatie toegepast in de basis en geavanceerd, enkele webteksten en pagina's aangepast, menu navigatie. Snelheid optimalisatie, betere webhosting. Originele template ontwerp benaderd met aanpassingen. Oplevering december 2018
Bezoek de website van Klusbedrijf Midevo

juwonVerzekeraar voor juweliers, goud- en zilversmeden. Template n.a.v. aangeleverd ontwerp tot op de pixel nauwkeurig aangepast. Geavanceerde functionaliteit op de homepage. Oplevering april 2018, ondersteuning CMS en onderhoud.
Zie https://www.juwon.nl/

heusdenyachts Koop, verkoop of taxatie van een motorjacht. Eerste oplevering in 2011. Upgrades, onderhoud, ondersteuning CMS, Vehicle Manager van Ordasoft om voertuigen aan te bieden aan de doelgroep. Aangepast naar boten / jachten manager. Bezoek deze site op https://heusdenyachts.nl

bouwbeslistProject informatie voor aannemers en toeleveranciers in de bouw. Aanvang januari 2017 - Ontwerp met basis van JoomlaXTC template, download functie van projecten.
Bezoek deze website op https://www.bouwbeslist.nl/

vitaalnatuurlijkWebsite van gediplomeerd Vitaalcoach. Opdracht voor onderhoud vanaf december 2018, upgrade en template aanpassingen.
Bezoek deze website https://www.vitaalnatuurlijk.nl/

het oude dorp tandartspraktijk bilthovenTandartspraktijk Het Oude Dorp in de Bilt. Werkzaamheden: Upgrade, nieuwe template en aanpassingen, onderhoud sinds 2015 tot heden.
zie https://www.hetoudedorp.com

provenceWebsite van de bijzondere provencaalse winkel in het centrum van Schoonhoven (assortiment bijzondere stoffen en brocante). Onderhoud vanaf 2011, ontwerp aanpassingen, ondersteuning CMS, upgrades en VirtueMart webwinkel voor de presentatie en reservering van artikelen.
Bezoek deze website op https://www.provence.nl

WaterlandclubDe club voor de polyester waterland vaarder. Sinds 2009 doe ik het onderhoud, upgrades en geef ik ondersteuning. Geavanceerde extensies zoals SobiPro, Community Builder en Kunena Forum. Nieuw ontwerp sinds 2018.

Bezoek deze website op https://www.waterlandclub.nl/

hobadvies 960 Ontwerp Bouw ADVIES bureau te Dordrecht voor particuliere en zakelijke opdrachtgever. Ontwerp aangeleverd (2016) en pixel nauwkeurig aangepast in template. Geavanceerde portfolio.
Bezoek deze website op https://www.hobadvies.nl/

camping pont du rouffetCamping website in Franrijk. Onderhoud sinds eind 2018.
Bezoek deze website op https://www.campingpontdurouffet.nl/

camping alentejoCamping Alentejo in Portugal. Oplevering april 2018. Opdracht voor onderhoud aan de verouderde website. Opschonen van malware, upgrade, enkele template aanpassingen.
Bezoek deze website: https://www.campingalentejo.com

OnderDeEikenSleen"Onder de eiken" is een particulier logeeradres in Sleen (Drenthe). Oplevering januari 2019. Upgrade, nieuwe template, aanpassingen aan het ontwerp, afbeeldingen aangepast en geoptimaliseerd.
Bezoek deze website op https://www.onderdeeikensleen.nl/

kotterzeilen 700Platform en informatie website voor Kotter eigenaren. Oplevering februari 2019. Verouderde website met niet werkende extensies en verlopen licenties. Upgrade van Joomla, updates verricht en Kunena en Community Builder weer werkend gekregen. De template moet nog worden vernieuwd en de hosting laat te wensen over.
Bezoek deze website: http://kotterzeilen.nl/

RondheelRondHeel, consultatie & training. Upgrade en template aanpassingen aan een bestaand ontwerp. Onderhoud sinds 2013
Bezoek de website: https://www.rondheel.nl/

harry boukesDe website van geohydroloog en muzikant Harry Boukes. Onderhoud sinds 2009. Upgrades, updates
Bezoek de website: https://www.harryboukes.nl/

Swinc IncSwinc. Top muzikanten uit Utrecht gespecialiseerd in gypsy jazz en soortgelijke muziek. Oplevering 2011. Migratie naar Joomla, onderhoud, upgrades, aanpassingen aan de template.
Bezoek deze website op https://www.swinc.nl/

 

 


Vanaf hier websites die in het verleden door WebsiteMet werden gemaakt, maar niet meer actief zijn of waarvan de eigenaar het onderhoud zelf is gaan doen of die inmiddels door andere partijen worden onderhouden:

BEAUTIFUL PEOPLE 350

AccountantsKlankbord

vriendenvandejoostenlaan 960x180

worldpeacephoto 960x180

Voetreflex 960x180

avcoach 960x180

bedrijfinuwregio 960

achterhoekfotografie

blaasinstrumentenwinkel

ByteRyte 350

De Zevenster

DeRidder Uw Groene Vakwinkel 960x180

De Vroedt Bedrijfshuisvesting   De Vroedt Bedrijfshuisvesting 960x180

devuurwerkschuur

domax

Elevator Holland   Elevator Holland 960x180

EsAir

ESCORTBABY

Financial Executives

Focus Consult

groenevakwinkel

HighEye

header no nonsens 350x60 oud

himalaya yoga stadskanaal 870x199

HouHetWarm

jongerenavondkesteren

Klientenraad SoZaWe Utrecht

leveranciers herenmode bedrijfskleding 960x180

Montagnards Jeugd Nieuws 350

MyBlurb 350

oorbellenvanlieve 870x180

PalaverMuziek

sackverpackungsanlagen 870x180

schadefonds 870x180

Ses cursus

sken

TA academie

ta in bedrijf 960

ta trainingandcertification

UGV

UnitesSouls header