Webdesign portfolio

In dit webdesign portfolio een selectie Joomla websites welke na de oplevering tot op heden worden onderhouden door WebsiteMet. De doelgroep is zeer divers, de soort opdrachten ook. Iedere website is uniek, van simpel tot geavanceerd, van persoonlijk tot zakelijk.

 

This image for Image Layouts addon

Website onderhoud en ontwerp voor camping

Voor deze camping in Portugal verzorg ik sinds 2018 de website. Deze werd in juni 2022 omgezet naar een Joomla 4 versie. Lang niet alle extensies en templates die werken in Joomla 3 zijn compatible met de laatste versie. Daarom werd het gastenboek vervangen met Phoca GuestBook en de template vernieuwd met behulp van de kickstartcassiopeia module die gebruik maakt van de standaard Joomla template. De slideshow werd vervangen met de extensie sigplus.

Onderhoud sinds de oplevering in december 2018.

Ga naar de website van de camping
This image for Image Layouts addon

Website en optimalisatie voor
klusbedrijf

De website van klusbedrijf Midevo ontbrak het aan vindbaarheid én leesbaarheid. De Wordpress site werd vervangen d.m.v. een migratie naar een Joomla systeem. Geavanceerde optimalisatie toegepast en webteksten aangepast. Na alle verbeteringen en verandering van webhoster is deze site nu doeltreffend, snel, overzichtelijk én lbnl bijzonder succesvol geworden.
Oplevering december 2018.

Bezoek de website van deze aannemer uit Almere
This image for Image Layouts addon

Website realisatie voor
verzekeraar

Verzekeraar voor juweliers, goud- en zilversmeden. Template en gehele structuur opzet n.a.v. een aangeleverd ontwerp tot op de pixel nauwkeurig nauwkeurig aangepast. Geavanceerde functionaliteit op de homepage. Huidige werkzaamheden: Ondersteuning, service en support m.b.t. het gebruik van het CMS, technisch onderhoud en extra security toezicht.
Oplevering april 2018
Bezoek de website van de verzekeraar
This image for Image Layouts addon

Website design voor
dakdekker en loodgietersbedrijf

Nieuwe snelle doeltreffende succesvolle website gemaakt voor dakdekker en loodgietersbedrijf in de Meern. Zij zagen het aantal bezoekers én klanten flink toenemen. WebsiteMet verzorgd tevens het inhoudelijk beheer, optimalisatie van webteksten en onderhoud.
Oplevering oktober 2018.
Bezoek de website van deze dakdekker uit De Meern - Utrecht
This image for Image Layouts addon

Website gemaakt voor
opleidingsinstituut

Upgrade, onderhoud, nieuwe template. Formulier extensies voor inschrijvingen, gratis readings én cursussen. Agenda functie, template JoomlaShack ontwerp aanpassingen, ondersteuning CMS, ACL ingesteld voor geregistreerden. Geavanceerd contact formulier, betere webhosting, snelheid geoptimaliseerd. Oplevering november 2016.

Bezoek de website van de opleider / cursus aanbieder
This image for Image Layouts addon

Verkoop van motorjachten voor
jachtmakelaardij

Een website ontworpen en gebouwd waarop motorjachten te koop worden aangeboden met overzichtelijke handige zoekfuncties. Upgrades, onderhoud, ondersteuning CMS, functionaliteit verzorgd om yachten aan te bieden aan de doelgroep. Een bijzonder functionele website met uitstekende zoekfuncties. De eigenaar is gestopt met het bedrijf waarna de site begin 2022 werd geïntegreerd bij collega's
Eerste oplevering in 2011

This image for Image Layouts addon

Bouwopdrachten
Uitgever van bouw-investeringen

Een site ontwikkeld voor het aanbod van project informatie t.b.v. aannemers en toeleveranciers in de bouw. Ontwerp op basis van een commerciele template en onder andere een download functie van projecten.
Oplevering 2017
Bezoek de website van deze uitgever
This image for Image Layouts addon

Website voor
Tandartspraktijk

Tandartspraktijk Het Oude Dorp in de Bilt. Werkzaamheden: Upgrade, nieuwe template met aanpassingen en ondersteuning bij inhoudelijk beheer, tevens onderhoud.
Oplevering in 2015
Bezoek de website van de tandartspraktijk
This image for Image Layouts addon

Community website met
forum en boten index

WebsiteMet is sponsor van de stichting voor de polyester waterland vaarder sinds 2009: de Waterlandclub. Ik verzorg het onderhoud, upgrades en geef ik ondersteuning dit alles met een flinke sponsor korting. In deze site staan geavanceerde extensies zoals SobiPro, Community Builder en Kunena Forum. Nieuw ontwerp sinds 2018.
Ik sponsor enkele websites. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden. 
Oplevering in 2009
Bezoek deze website community

provenceWebsite van de bijzondere provencaalse winkel in het centrum van Schoonhoven (assortiment bijzondere stoffen en brocante). Onderhoud vanaf 2011, ontwerp aanpassingen, ondersteuning CMS, upgrades en VirtueMart webwinkel voor de presentatie en reservering van artikelen.
Bezoek deze website op https://www.provence.nl

vitaalnatuurlijkWebsite van gediplomeerd Vitaalcoach. Opdracht voor onderhoud vanaf december 2018, upgrade en template aanpassingen.
Bezoek deze website https://www.vitaalnatuurlijk.nl/

hobadvies 960 Ontwerp Bouw ADVIES bureau te Dordrecht voor particuliere en zakelijke opdrachtgever. Ontwerp aangeleverd (2016) en pixel nauwkeurig aangepast in template. Geavanceerde portfolio.
Bezoek deze website op https://www.hobadvies.nl/

camping pont du rouffetCamping website in Franrijk. Onderhoud sinds eind 2018.
Bezoek deze website op https://www.campingpontdurouffet.nl/

camping alentejoCamping Alentejo in Portugal. Oplevering april 2018. Opdracht voor onderhoud aan de verouderde website. Opschonen van malware, upgrade, enkele template aanpassingen.
Bezoek deze website: https://www.campingalentejo.com

OnderDeEikenSleen"Onder de eiken" is een particulier logeeradres in Sleen (Drenthe). Oplevering januari 2019. Upgrade, nieuwe template, aanpassingen aan het ontwerp, afbeeldingen aangepast en geoptimaliseerd.
Bezoek deze website op https://www.onderdeeikensleen.nl/

kotterzeilen 700Platform en informatie website voor Kotter eigenaren. Oplevering februari 2019. Verouderde website met niet werkende extensies en verlopen licenties. Upgrade van Joomla, updates verricht en Kunena en Community Builder weer werkend gekregen. De template moet nog worden vernieuwd en de hosting laat te wensen over.
Bezoek deze website: http://kotterzeilen.nl/

RondheelRondHeel, consultatie & training. Upgrade en template aanpassingen aan een bestaand ontwerp. Onderhoud sinds 2013
Bezoek de website: https://www.rondheel.nl/

harry boukesDe website van geohydroloog en muzikant Harry Boukes. Onderhoud sinds 2009. Upgrades, updates
Bezoek de website: https://www.harryboukes.nl/

Swinc IncSwinc. Top muzikanten uit Utrecht gespecialiseerd in gypsy jazz en soortgelijke muziek. Oplevering 2011. Migratie naar Joomla, onderhoud, upgrades, aanpassingen aan de template.
Bezoek deze website op https://www.swinc.nl/

 
 

Hieronder websites die in het verleden door WebsiteMet werden gemaakt, ge-restyled of opgeschoond. Deze zijn of niet meer actief of de eigenaar doet het onderhoud zelf of het zijn sites die inmiddels door andere partijen worden onderhouden:

heusdenyachts

MyBlurb 350

sken

vriendenvandejoostenlaan 960x180

worldpeacephoto 960x180

Voetreflex 960x180

avcoach 960x180

bedrijfinuwregio 960

achterhoekfotografie

blaasinstrumentenwinkel

ByteRyte 350

De Zevenster

DeRidder Uw Groene Vakwinkel 960x180

De Vroedt Bedrijfshuisvesting   De Vroedt Bedrijfshuisvesting 960x180

devuurwerkschuur

domax

Elevator Holland   Elevator Holland 960x180

EsAir

ESCORTBABY

Financial Executives

Focus Consult

groenevakwinkel

HighEye

header no nonsens 350x60 oud

himalaya yoga stadskanaal 870x199

HouHetWarm

jongerenavondkesteren

Klientenraad SoZaWe Utrecht

leveranciers herenmode bedrijfskleding 960x180

Montagnards Jeugd Nieuws 350

BEAUTIFUL PEOPLE 350

oorbellenvanlieve 870x180

PalaverMuziek

sackverpackungsanlagen 870x180

schadefonds 870x180

Ses cursus

AccountantsKlankbord

TA academie

ta in bedrijf 960

ta trainingandcertification

UGV

UnitesSouls header