Persoonlijke website

Een website met een persoonlijke uitstraling hoeft natuurlijk niet per se van een particulier te zijn. Ook bedrijven, ondernemers voegen een persoonlijke tint toe aan hun websites. Zo zie je vaak persoonlijke ogende websites van grote winkelketens omdat deze verrassend goede indruk maken op het publiek. Een puur zakelijke uitstraling werkt alleen goed voor bepaalde sectoren. Het is de kunst om de juiste snaar te raken, weten wie de doelgroep is.

Een persoonlijke website verschilt in technisch opzicht niet bijzonder veel met een bedrijfs- of zakelijke website. Het ontwerp is informeler, persoonlijker. Werkzaamheden aan websites voor de particuliere doelgroep zijn minder intensief waardoor kosten lager uitvallen. Meer leest u bij de goedkope of low budget website Zie:Goedkope website laten maken

De goedkoopste website: DIY

DIY website, Do It Yourself, de goedkoopste oplossing. Als een low budget site te duur is bestaat er de mogelijkheid om toch een professionele website te krijgen. Daar staat tijdsinvestering, inzicht en motivatie tegenover van de eigenaar. Een standaard installatie van een CMS systeem (Joomla, Wordpress) is het enige wat nodig is. Veel webhosters bieden de mogelijkheid om automatisch een CMS te installeren. Niet alle webhosters hebben die mogelijkheid op orde.

WebsiteMet biedt de mogelijkheid om een standaard installatie voor u uitvoeren. Voor slechts € 99,- (éénmalige kosten) staat alles gegarandeerd voor u klaar inclusief een gratis door u gekozen professionele responsive template uit het assortiment: professionele commerciële templates met een waarde rond de € 40,- Voor € 151,- per jaar (optioneel) heeft u er milieuvriendelijke duurzame groene webhosting bij inclusief een door u gekozen domein. Een compleet uiterst gebruiksvriendelijk webhosting pakket waar alles inzit wat u nodig heeft. Info:

Standaard website D.I.Y.

 

prijzen zijn exclusief 21% btw