Basis websites van WebsiteMet

Een goedkopere website vind u niet. De beste én voordeligste oplossing om zelf aan de slag te gaan

Standaard website installatie

Een standaard website is een volledig werkende basis website. Het betreft een installatie van Joomla (bij voorkeur) of Wordpress (de eenvoudigste). Super voordelig wanneer u zelf aan de slag gaat in het handige bijgeleverde content beheer systeem, het CMS. Bij deze standaard of basis website wordt een professionele template naar keuze aangeboden (waarde rond de € 35,-). Ideaal wanneer u alles zelf gaat doen. In vergelijking met websitebuilders (zoals Wix) heeft het enorm veel meer in huis.

U gaat alles zelf doen wat een websitebouwer doet bij het maken van een website, behalve de installatie. In feite hetzelfde wat websitebuilders bieden. Een website inrichten vereist een voorop gezet weloverdacht plan en strategie, gericht op een doel (-groep). zie ook info Websitebuilders vs Joomla

  • Standaard website € 99,-
  • Volledig Joomla of Wordpress CMS
    zelf inhoud toevoegen
  • Inclusief responsive template
    optioneel groene webhosting vanaf € 65,- per jaar, incl .nl domeinnaam en e-mail
* mede afhankelijk van de drukte binnen 48 uur klaar / ex 21% btw

Voor wie is een standaard basis website geschikt?

U moet motivatie en inzicht hebben (idem dito geldt dit voor websitebuilders). De structuur van een website met een paar pagina's kan super eenvoudig zijn, maar bij grote hoeveelheden pagina's, meer dan 10 en verschillende categoriën wordt de navigatie structuur altijd ingewikkelder. U staat er echter niet alleen voor. Voor degenen die zich gaan verdiepen in het Wordpress of Joomla CMS zijn er boeken voorhanden en een bijzonder grote hoeveelheid online informatie staat ter beschikking (fora, communities). Beperkt u zich tot het beheer van een beperkte hoeveelheid inhoud dan is dit pakket een uitstekend beginpunt om vanuit te starten. Last but not least kunt u altijd hulp vragen van WebsiteMet Joomla support.

Basis of standaard website verder uitbreiden

Een standaard Joomla basis website heeft alle functies en kenmerken in zich welke voorwaarde zijn voor een professionele website. Het is open source en uitbreidbaar met extra extensies (webshops, fora, social communities, zie extensies). U kunt de template ook makkelijk aanpassen m.b.v. drag & drop builders (zoals JoomShaper's PageBuilder)  Het is dan uiteraard geen standaard website meer en u bouwt zelf richting een website op maat.

Website op maat Website optimaal offerte aanvragen

Niets staat in de weg om de website doeltreffend te maken door deze te optimaliseren voor de doelgroep en de zoekmachines. Wilt u dat niet allemaal zelf uitvinden dan kunt u dit uitbesteden aan WebsiteMet of support aanvragen.