Goedkope website laten maken

Advies: Focus niet te veel op hoeveel een website kost, maar vooral op wat het doel is van uw website. Er is een groot verschil tussen een goedkope low budget website en een doeltreffende of rendabele website op maat

Voor persoonlijke websites of wanneer u de site alleen ter kennisgeving wil tonen aan bekenden of bestaande klanten ter informatie is deze goedkope website een prima keuze.

Verschil tussen een goedkope website+ en een website op maat

Als de website goed gevonden moet worden in zoekmachines heeft u seo inzicht en kennis nodig en moet u tijd investeren. U kunt hier support bij krijgen. Een optimale website op maat is dan een betere keuze.

Bij een website op maat en nog meer bij een optimale website is er overleg over en weer. U krijgt daarbij advies over de inhoud, doelen worden besproken, een structuur opgezet, bijzondere aandacht om presentatie en inhoud zo goed mogelijk af te stemmen op de doelgroep. Bij een optimale website op maat wordt de vindbaarheid en conversie doelen ge-optimaliseerd.

Het komt er op neer dat de eigenaar van een goedkope website+ veel seo en op conversie gerichte werkzaamheden zelf gaat verrichten.

 • Low budget website
  € 240 - € 690
 • Volledig Joomla CMS
  makkelijk zelf inhoud toevoegen
 • Inclusief snelle professionele responsive template
  logo wordt geplaatst
 • De goedkoopste website
  optioneel groene webhosting vanaf € 65,- per jaar

Een goede keus om later verder uit te bouwen met meer functies.

Een low budget website kan een uitstekende succesvolle rendabele website worden, afhankelijk van het inzicht, vaardigheden, motivatie en tijds-investering van de eigenaar.