Nieuwe website laten maken: Met Joomla!

Een nieuwe website of webwinkel laten maken én uw doelgroep bereiken met Joomla!. Lukt dat onvoldoende met een bestaande website, laat deze dan eens seo checken. WebsiteMet staat voor u klaar voor alles wat te maken heeft met website realisatie, support, onderhoud, restyle, beheer, website optimalisatie. Een webshop laten maken of welke functionaliteit u ook nodig heeft, met Joomla is het mogelijk.

Voordat u een opdracht geeft is een gesprek nodig, overleg en informatie uitwisseling om te inventariseren wat er nodig is en wat uw verwachtingen zijn. U wordt geattendeerd op zaken waar u misschien nog niet aan had gedacht. Na het overleg ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Supersnelle oplevering: Een webwinkel of website kan al binnen een week klaar zijn. De opleverdatum ligt aan de complexiteit, de nodige functionaliteit, het gewenste ontwerp en lopende opdrachten. Na de oplevering wordt de site volgens afspraak onderhouden. U krijgt behalve mijn gewaardeerde service ook support, waardevolle adviezen, tips en begeleiding om van uw website of webwinkel een groot succes te maken.

Bent u niet tevreden met uw huidige websitebouwer of webbureau om wat voor reden ook? Ik sta voor u klaar om website onderhoud of beheer over te nemen. U zult er geen moment spijt van krijgen. Neem contact op per email of telefoon: 06 3892 9109 voor advies, info, prijsindicatie en een aantrekkelijke aanbieding.

 

Website op maat Website optimaal Website kosten offerte aanvragen

Website beheer met CMS

Inhoudelijk beheer van een website of webshop gebeurt in het CMS. meestal door de eigenaar zelf. Iedereen kan inhoud van een website beheren. Er is geen bijzondere technische kennis nodig. De bekendste gratis open source cms-systemen zijn Wordpress, Joomla!, Drupal, Typo3 en Magento (webshops). WebsiteMet is gespecialiseerd in Joomla maar maakt ook eenvoudige Wordpress websites (bijvoorbeeld blog sites).

U kunt rekenen op deskundige support en de zeer gewaardeerde service en Joomla support van WebsiteMet. U staat er niet alleen voor. Ook als het gaat om de vindbaarheid in zoekmachines te verhogen met doeltreffende webteksten geeft WebsiteMet deskundig advies en ondersteuning.