Nieuwe website laten maken: Met Joomla!

Een nieuwe website laten maken én uw doelgroep bereiken met Joomla!. Lukt dat onvoldoende met een bestaande website, laat deze dan eens checken. Alles m.b.t. website realisatie, onderhoud, restyle, beheer, opschonen van hacks en optimalisatie kan worden uitbesteedt inclusief overname van bestaande websites.

Voordat u een opdracht geeft is een gesprek nodig, overleg en informatie uitwisseling om te inventariseren wat er nodig is en wat uw verwachtingen zijn. U wordt geattendeerd op zaken waar u misschien nog niet aan had gedacht. U krijgt na het gesprek een offerte.

In de vrijblijvende gratis website offerte staan de afspraken, kosten en opleverdatum. Daarna kunt u een opdracht geven.

Webhosting wordt door WebsiteMet uitbesteedt aan de beste Joomla webhosters van Nederland, groen webhosting wel te verstaan. Een andere hostingprovidor voor een reeds bestaande website is, mits deze voldoet, geen probleem.

Contact per email of telefoon: 030-8780146 voor advies, info, prijsindicatie en een aantrekkelijke aanbieding.

 

 

Website op maat Website optimaal Website kosten offerte aanvragen

Website beheer met CMS

Inhoudelijk beheer van een website gebeurd in het C.M.S. meestal door de eigenaar zelf. Iedereen kan inhoud van een website beheren met een cms. Er is geen bijzondere technische kennis nodig. De bekendste gratis open source cms-systemen zijn Wordpress, Joomla!, Drupal, Typo3 en Magento (webshops). WebsiteMet is gespecialiseerd in Joomla maar maakt ook eenvoudige Wordpress websites (bijvoorbeeld blog sites).

U kunt rekenen op deskundige support en de zeer gewaardeerde service en Joomla support van WebsiteMet. U staat er niet alleen voor. Ook als het gaat om de vindbaarheid in zoekmachines te verhogen met doeltreffende webteksten geeft WebsiteMet deskundig advies en ondersteuning.