• +31638929109

Beter gevonden worden met een Joomla website

Uw website gaat beter gevonden worden wanneer u deze laat optimaliseren voor zoekmachines (SEO). U kunt dit geheel of gedeeltelijk uitbesteden. Er zijn vele experts, ervarings-deskundigen en Joomla SEO specialisten die u daar bij kunnen helpen. Als het om webteksten, afbeeldingen video's of sociale interactie gaat kunt u ook zelf aan de slag. Raadpleeg de seo checklist.voor waardevolle tips die u een eind op weg helpen.

Joomla SEO standaard functies

WebsiteMet is SEO deskundige en gaat samen met u de Joomla site beter vindbaar maken in Google. Joomla heeft standaard functies voor SEO. Specifieke extensies kunnen het werk eenvoudiger maken of extra eigenschappen toevoegen die hun werk doen. Er zijn zeer veel factoren die een rol spelen bij optimalisatie. De SEO basis is heel goed zelf te doen. Hoger in Google komen is niet zo moeilijk als het lijkt.

joomla seo

SEO samenwerking

Omdat u uw doelgroep kent als geen ander is samenwerking op dit gebied erg belangrijk. Het taalgebruik en de toon waarop u uw doelgroep benaderd via de website en het vakjargon zijn  beide belangrijk.

Potentiële klanten welke tot de doelgroep behoren en nog niet weten wat u te bieden heeft zoeken met woorden of zinnen die u mogelijk kunnen verbazen. Het is nodig om daar achter te komen én die woorden of zinnen te gebruiken in uw webteksten.

 

SEO specialist

SEO kompas

Voor alle duidelijkheid: Ik ben geen SEO specialist, maar weet er wel bijzonder veel van af en deskundig genoeg. Iedereen mag zich overigens SEO specialist noemen. Velen zijn het bij lange na niet. Ik weet dat uit ervaring door onderzoek te doen naar websites die ik in beheer kreeg welke verkeerd werden geoptimaliseerd. Vaak m.b.v. black hat SEO zonder de eigenaar daarvan op de hoogte te stellen met alle nadelige gevolgen van dien voor de ranking en indexering op lange termijn.

Er bestaat gelukkig ook een selecte groep echt goede SEO specialisten die zichzelf terecht zo noemen. Zodra ik mij kan meten aan die groep zal ik mij ook zo noemen en profileren. Voor dit moment kunt u mij beschouwen als

SEO deskundige specifiek gericht op Joomla

Joomla CMS heeft standaard functies om aan de basis seo te voldoen. Daarnaast bestaan er tal van tools en extensies die geïntegreerd kunnen worden binnen Joomla om de prestaties te verbeteren. Google Analytics en Search Console gebruik ik voor analyses en inzichten.

webdesign logo websitemet

Gegevens
Adm. Helfrichstr. 26
3454XB De Meern
06 3892 9109
kvk 30249185
remittent