Google Analytics

SEO Onderhoud

Website optimalisatie (SEO) is geen eenmalig gebeuren. Om optimaal te profiteren van SEO resultaten is continuïteit noodzakelijk. De algoritmes van google veranderen regelmatig en worden verbeterd naar aanleiding van nieuwe inzichten en webtechnologiën. Zodoende leveren zoekmachines steeds betere resultaten aan bezoekers. Hoewel Google de meest gebruikte en meest populaire zoekmachine is blijft het in de gaten houden wat de concurrentie te bieden heeft (Bing, Yahoo, Duckduckgo, Ecosia). Maar wat ook veranderd is het zoekgedrag, de actualiteit, seizoensgebonden of economische ontwikkelingen, product vraag en aanbod, technische ontwikkeling etc.

 

Bij SEO onderhoud zal regelmatig G.A. (Google Analytics) worden geraadpleegd om te kijken naar stijgende of dalende bezoekersaantallen en wat de reden daarvan is. Het onderhoud bestaat onder meer uit het aanpassen van de inhoud, zoekwoorden her inventariseren, tags en titels aanpassen, evalueren van analyses uit het verleden, checken hoe de zoekwoorden het doen in (private) zoekmachines.

Een logisch gevolg van beter gevonden worden lijkt dat de website rendabeler wordt, maar dit hoeft niet per se  waar te zijn. Het is aannemelijk. Als er ook aandacht is voor conversie zal het pas meer  resultaat opleveren. SEO en conversie worden daarom vaak in één adem genoemd. SEO is voor meer bezoekers, conversie is voor meer omzet. Het werkt nauw samen.

In overleg wordt afgesproken welke en wat voor soort optimalisatie werkzaamheden en onderhoud aan de inhoud er verricht gaan worden, wanneer en hoe vaak. SEO is geen statisch product, maar altijd op maat gesneden. U wordt op de hoogte gehouden met vorderingen en resultaten. U wordt ook gestimuleerd aan de slag te gaan, met name gericht op de inhoud van de site (u kent uw doelgroep als geen ander) maar ook activiteit op diverse sociale netwerken en - of media. Zo komen we samen tot betere resultaten en een hoger rendement van uw investering.

Activiteiten onderhouden op sociale netwerken en media

Voor zelfstandigen en eenmanszaken zijn alle activiteiten op sociale netwerken en media om in de picture te blijven vaak een grote belasting op de beschikbare tijd. Facebook is weliswaar een grote publiekstrekker, linkedIn en YouTube eveneens, maar om op alle plaftforms actief te zijn vraagt veel tijd, inzicht en inzet. Om er helemaal niets mee te doen is echter een gemiste kans. Er zijn mogelijkheden om deze activiteiten uit te besteden aan derden, maar het is overtuigender als u het zelf doet.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Wim Houtman  

030-8780146  

vCard 

privacy verklaring 

disclaimer  

sitemap  


open source

Deze website maakt gebruik van cookies
om u een optimaal werkende website aan te kunnen bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website:

WebsiteMet
De Meern - Utrecht
030-8780146

Met dank voor uw bezoek aan websitemet.nl

Heeft u nog vragen? Bel met 030-8780146

Met vriendelijke groet,
Wim Houtman
WebsiteMet