• +31638929109

 

Content beheer in Joomla

content onderhoud uitbestedenContent onderhoud betreft alle inhoud van een website. Content beheer vindt plaats in het gebruiksvriendelijk CMS van Joomla. Soms ontbreekt het de eigenaar aan tijd. Uitbesteden van inhoudelijk website-beheer aan WebsiteMet is dan de oplossing.

Behalve het toevoegen van nieuwe tekst of het bewerken ervan bestaat het beheren van de inhoud ook uit tal van andere werkzaamheden. Het gaat meestal om het toevoegen, bewerken of verwijderen van teksten, afbeeldingen en mediabestanden (pdf, video, mp3 etc). Daarbij komt meestal ook het aanpassen van menu's met nieuwe items,tonen van modules op nieuw pagina's, bijsnijden en optimaliseren van afbeeldingen, vullen van meta descriptions en browser titels met oog op seo en het controleren op interne linkjes (404 pagina's). Het is allemaal uitstekend te realiseren met het Joomla CMS.

De inhoud is het belangrijkste gegeven van uw website als het om seo gaat, de zoekmachine resultaten. Maar de focus ligt altijd op de doelgroep, uw bezoekers. Content is King!

Website inhoudelijk beheer uitbesteden

Een website laten beheren kan zowel technisch als inhoudelijk. U heeft er dan geen omkijken naar. Maar u moet wel zelf originele inhoud aanleveren. Inhoud kan per e-mail worden gestuurd naar WebsiteMet in de vorm van txt, pdf of Word bestanden. Afbeeldingen moeten los worden gestuurd of in een zip bestand als het er veel zijn. Deze hoeft u niet te optimaliseren, dat doet WebsiteMet voor u met een extensie. U geeft aan waar het op de website moet komen, welke woorden in de menu titels moeten komen. Het gebeurd in overleg. Aanpassingen kunnen achteraf worden gemaakt als het nodig is.

WebsiteMet denkt met u mee en geeft adviezen m.b.t. tekst, afbeeldingen en alles wat te maken heeft met het verhogen van de ranking in de zoekresultaten van bv google.

Interesse? Neem contact op met WebsiteMet voor content onderhoud voor Joomla websites. 06-38929109 of e-mail naar  

 

webdesign logo websitemet

Gegevens
Adm. Helfrichstr. 26
3454XB De Meern
06 3892 9109
kvk 30249185
remittent