Content beheer

content onderhoud uitbesteden Content onderhoud betreft alle inhoud van een website. Content beheer vindt plaats in het gebruiksvriendelijk CMS. Soms ontbreekt het de eigenaar aan tijd. Uitbesteden van inhoudelijk website-beheer aan WebsiteMet is dan de oplossing.

Behalve het toevoegen van nieuwe tekst of het bewerken ervan bestaat het beheren van de inhoud ook uit tal van andere werkzaamheden. Het gaat meestal om het toevoegen, bewerken of verwijderen van teksten, afbeeldingen en mediabestanden (pdf, video, mp3 etc). Daarbij komt meestal ook het aanpassen van menu's met nieuwe items,tonen van modules op nieuw pagina's, bijsnijden en optimaliseren van afbeeldingen, vullen van meta descriptions en browser titels met oog op seo en het controleren op interne linkjes (404 pagina's). Het is allemaal uitstekend te realiseren met een CMS.

De inhoud is het belangrijkste gegeven van uw website als het om seo gaat, de zoekmachine resultaten. Maar de focus ligt altijd op de doelgroep, uw bezoekers. Content is King!

Website inhoudelijk beheer uitbesteden

Een website laten beheren kan zowel technisch als inhoudelijk. U heeft er dan geen omkijken naar. Inhoud kan per e-mail worden gestuurd naar WebsiteMet. U geeft aan waar het op de website moet komen, welke woorden in de menu titels moeten komen. Alles gebeurt in overleg. Aanpassingen kunnen achteraf worden gemaakt als het nodig is.

Interesse? Neem contact op met WebsiteMet voor content onderhoud voor Joomla of Wordpress websites.