Website laten maken: Op maat

website laten makenWebsite op maat laten maken:  Er zal overleg zijn over wat u met de site wil bereiken, het ontwerp, de doelgroep en welke extra functionaliteit* geïnstalleerd moet worden. U krijgt een professionele responsive template voor een juiste weergave op desktop computers, laptop, mobiel en tablet. Deze wordt zonodig aangepast aan uw wensen met de doelgroep in het vizier.

Een website op maat wordt zo optimaal mogelijk binnen de grenzen van het Joomla CMS geoptimaliseerd voor zoekmachines inclusief de opzet, de structuur, inhoud, navigatie, gebruik van afbeeldingen tot een vooraf afgesproken hoeveelheid. De kosten verschillen per website, immers: iedere website is uniek. Tijdens een gesprek krijgt u een prijsopgave. Daarna zal een offerte worden toegestuurd met afgesproken werkzaamheden, kosten en opleveringsdatum.

* Extra functionaliteit voor Joomla. Er bestaan gratis en commerciële uitbreidingen. Eenvoudige zijn bv een gastenboek, fotogallerij, invoegen YouTube video, uitgebreid contact formulier, multi media player etc Geavanceerde extensies zijn  bv een geautomatiseerde nieuwsbrief functie, social netwerk (JomSocial), bedrijven index (SobiPro), webwinkel, SEO component. Er is bijzonder veel mogelijk met Joomla.

   Website laten maken met aangepaste professionele template naar keuze in overleg incl 2 uur Joomla support vanaf 690,-

Joomla support. Na oplevering krijgt u 2 uur uitleg over het CMS, een rondleiding. De noodzakelijke functies worden uitgelegd en de mogelijkheden worden doorlopen. Daarna gaat u zelf verder met het inhoudelijk beheer. Wanneer u hulp nodig heeft kan dat overdag of 's avonds wanneer het u uitkomt. U heeft altijd contact met mij (er komt geen bureau of telefonische hulpdienst tussen). U kunt er ook voor kiezen om het inhoudelijk beheer uit te besteden aan WebsiteMet.

Webhosting wordt uitbesteedt ( Byte Combell of Hosty voor low budgets ) tenzij u andere webhosting heeft met een vergelijkbaar gebruiksvriendelijk en veilig service- of control panel. 

Website optimalisatie: De website op maat wordt zo optimaal mogelijk afgeleverd voor zoekmachines zodat deze uw website hoger indexeren dan wanneer hier geen aandacht aan is gegeven tijdens het bouwen van de website. Zodoende bent u in een later stadium minder kosten kwijt om de website nog verder te laten optimaliseren. Bij het laten maken van een website optimaal  worden de registers verder open getrokken om uw website zo goed mogelijk aan te bieden aan de zoekmachines. Ook hier geldt dat er geen vaste prijs bestaat, iedere website is immers uniek. De ondergrens ligt op € 1190,- Kijk voor meer info bij website optimaal

De website op maat is het meest gekozen door klanten van WebsiteMet. Deze kan in een later stadium verder worden geoptimaliseerd met eventueel specifieke extensies die de website nog sneller kunnen maken. Omdat er bij de aanvang van het maken van een website op maat al rekening is gehouden met een logische structuur zullen verbeteringen makkelijker te realiseren zijn met betrekking tot SEO, zoekmachine optimalisatie.

Wat is een standaard website?

Wie op zoek is naar een websitebouwer of webdesign bueau om een website te laten maken zal vaak de term standaard website tegenkomen. Het zijn vaak bijzonder goedkope websites vanaf € € 99,- en zelfs nog goedkoper.

Een standaard website is de basis waarop een website wordt gebouwd. Veel webhosters leveren installatron mee waarmee een standaard website (Joomla, Wordpress of ander CMS) kan worden geïnstalleerd. Voor € 99,- laat u dan iemand anders op een button drukken en voila er is weer een 'goedkope' website gemaakt. Bij WebsiteMet kunt u dergelijke hosting al aanschaffen vanaf € 50,- per jaar en drukt u zelf op die button. Wanneer u dit door WebsiteMet laat doen krijgt u er een professionele responsive template naar keuze bij van JoomlaShack, JoomlaXTC of Ordasoft en kost het slechts eenmalig € 120,- Daarna gaat u in feite de werkzaamheden verrichten van een websitebouwer. Leuk om eens uit te proberen en wellicht komt u er met heel veel zelfstudie achter hoe het echt moet. De meeste ondernemenrs besteden deze werkzaamheden liever uit omdat er te veel tijd en studie mee is gemoeid. Dat is de reden waarom WebsiteMet geen standaard websites adviseerd als u er geen tijd voor heeft of kennis ontbreekt.

prijzen genoemd zijn exclusief 21% btw

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Wim Houtman  

030-8780146  

vCard 

privacy verklaring 

disclaimer  

sitemap  


open source

Deze website maakt gebruik van cookies
om u een optimaal werkende website aan te kunnen bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website:

WebsiteMet
De Meern - Utrecht
030-8780146

Met dank voor uw bezoek aan websitemet.nl

Heeft u nog vragen? Bel met 030-8780146

Met vriendelijke groet,
Wim Houtman
WebsiteMet