Website laten maken: Op maat

website laten makenWebsite op maat laten maken:  Er zal overleg zijn over wat u met de site wil bereiken, het ontwerp, de doelgroep en welke extra functionaliteit* geïnstalleerd moet worden. U krijgt een professionele responsive template voor een juiste weergave op desktop computers, laptop, mobiel en tablet. Deze wordt zonodig aangepast aan uw wensen met de doelgroep in het vizier.

Een website op maat wordt zo optimaal mogelijk binnen de grenzen van het Joomla CMS geoptimaliseerd voor zoekmachines inclusief de opzet, de structuur, inhoud, navigatie, gebruik van afbeeldingen tot een vooraf afgesproken hoeveelheid. De kosten verschillen per website, immers: iedere website is uniek. Tijdens een gesprek krijgt u een prijsopgave. Daarna zal een offerte worden toegestuurd met afgesproken werkzaamheden, kosten en opleveringsdatum.

* Extra functionaliteit voor Joomla. Er bestaan gratis en commerciële uitbreidingen. Eenvoudige zijn bv een gastenboek, fotogallerij, invoegen YouTube video, uitgebreid contact formulier, multi media player etc Geavanceerde extensies zijn  bv een geautomatiseerde nieuwsbrief functie, social netwerk (JomSocial), bedrijven index (SobiPro), webwinkel, SEO component. Er is bijzonder veel mogelijk met Joomla.

   Website laten maken met aangepaste professionele template naar keuze in overleg incl 2 uur Joomla support vanaf 690,-

Joomla support. Na oplevering krijgt u 2 uur uitleg over het CMS, een rondleiding. De noodzakelijke functies worden uitgelegd en de mogelijkheden worden doorlopen. Daarna gaat u zelf verder met het inhoudelijk beheer. Wanneer u hulp nodig heeft kan dat overdag of 's avonds wanneer het u uitkomt. U heeft altijd contact met mij (er komt geen bureau of telefonische hulpdienst tussen). U kunt er ook voor kiezen om het inhoudelijk beheer uit te besteden aan WebsiteMet.

Webhosting wordt in principe altijd uitbesteedt aan byte.nl tenzij u andere webhosting heeft met een vergelijkbaar gebruiksvriendelijk en veilig service- of control panel. Verhuizing naar byte.nl is gratis. De kosten staan op de website van byte.nl WebsiteMet is partner van byte (en geen reseller) en heeft de rol van contractant en technisch beheer. Als het budget voor de hosting niet toereikend is kan goedkopere webhosting hosty.nl worden geleverd (wel reseller).

Website optimalisatie: De website op maat wordt zo optimaal mogelijk afgeleverd voor zoekmachines zodat deze uw website hoger indexeren dan wanneer hier geen aandacht aan is gegeven tijdens het bouwen van de website. Zodoende bent u in een later stadium minder kosten kwijt om de website nog verder te laten optimaliseren. Bij het laten maken van een website optimaal  worden de registers verder open getrokken om uw website zo goed mogelijk aan te bieden aan de zoekmachines. Ook hier geldt dat er geen vaste prijs bestaat, iedere website is immers uniek. De ondergrens ligt op € 1190,- Kijk voor meer info bij website optimaal

Een standaard website is een volledig professioneel werkende basis website zonder artikelen en menu. Een standaard website kost € 180,- en is klaar voor gebruik. Het is een standaard pakket en voor iedere opdracht identiek afgezien van de template keuze. U krijgt er gratis een professionele responsive template bij van JoomlaShack, JoomlaXTC of Ordasoft. Bovendien krijgt u 3 maanden gratis webhosting kado. (Daarna € 50 per jaar en maandelijks opzegbaar). Zie meer info op standaard website laten maken

De website op maat is het meest gekozen door klanten van WebsiteMet. Deze kan in een later stadium verder worden geoptimaliseerd met eventueel specifieke extensies die de website nog sneller kunnen maken. Omdat er bij de aanvang van het maken van een website op maat al rekening is gehouden met een logische structuur zullen verbeteringen makkelijker te realiseren zijn met betrekking tot SEO, zoekmachine optimalisatie.

prijzen genoemd zijn exclusief 21% btw

Contact WebsiteMet  

Wim Houtman  

030-8780146  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

vCard 

privacy verklaring 

disclaimer  

Joomla webdesigner

joomla website laten maken

open source
open source

Deze website maakt gebruik van cookies
om data verkeer te analyseren én u een optimaal werkende website aan te kunnen bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website:

Er wordt geen privacy data van u verzameld bij het navigeren op deze website.

Privacy verklaring

Privacy en veiligheid wordt op deze website optimaal gewaarborgd met SSL

Wim Houtman - WebsiteMet
030-8780146