joomla maatwerk

Website op maat

joomla logoWebsite op maat laten maken: Aangepast aan uw wensen met de doelgroep in het vizier. Een zakelijke of persoonlijke website met support en uitstekende service. Een website die u zelf inhoudelijk gaat beheren. Er moet een keuze gemaakt worden voor een systeem, een CMS. Het ligt eraan wat u wil bereiken met de nieuwe website.

Mijn expertise ligt bij Joomla, maar Wordpress is soms ook een prima keuze als het om een eenvoudige standaard website gaat. Afhankelijk van het doel wordt duidelijk welk CMS het meest geschikt is. De twee populairste gratis open source systemen zijn genoemd, maar er zijn nog talloze opties mogelijk (waaronder de vele commerciële  'gratis' closed source websitebuilders).

Als de termen, afkortingen of het vakjargon in dit artikel u niets of weinig  zegt is er niets aan de hand. Het is niet nodig om alles te weten over alle mogelijkheden die komen kijken bij het laten bouwen van een website. Dat is immers het terrein van de websitebouwer. Ik luister naar wat u wilt bereiken met een website. Op basis daarvan geef ik het juiste advies.

Website realisatie compleet: De realisering van een website en alles wat daarbij hoort kunt u gedeeltelijk of volledig uitbesteden aan WebsiteMet, zelfs het inhoudelijk beheer. Ik lever het beste resultaat met een uitstekende service en support wanneer u ondersteuning nodig heeft, bijvoorbeeld bij het plaatsen van inhoud.

Extra functionaliteit: Standaard Joomla functies zijn toereikend voor een professionele website met CMS. Als een doel niet bereikt kan worden met de standaard functies zijn extra extensies nodig. Wilt u meer weten over uitbreidingen: zie Joomla extensies

  • Website op maat vanaf € 690
    éénmalige kosten
  • Inclusief CMS support
    per telefoon, e-mail of op locatie*
  • Professionele snelle template
    responsive, met aanpassingen n.a.v. huisstijl, logo.
  • offerte aanvragen

Voor startende ondernemers is een website op maat een uitstekende basis om op verder te bouwen.

Maatwerk en optimalisatie

Een maatwerk website met Joomla wordt in de basis geoptimaliseerd voor zoekmachines. Opzet, structuur, navigatie en inhoud tot een vooraf afgesproken hoeveelheid pagina's en afbeeldingen. Top maatwerk volgens de nieuwste standaarden en uiteraard geheel open source.

Optimale website op maat: Kies voor de beste prestatie in zoekmachines voor Website Optimaal Dit is een maatwerk website met extra bijzondere aandacht voor SEO optimalisatie. Deze bijzondere mogelijkheid wordt alleen geleverd met Joomla.

Website kosten: Een vaste prijs kan alleen voor de standaard website worden gegeven (Joomla of Wordpress). Er bestaat wel een richtprijs voor een maatwerk website vanaf. Kijk voor actuele standaard en richtprijzen bij website kosten