maatwerk website laten maken

Website op maat

joomla logoEen website op maat laten maken inclusief een bijzonder compleet CMS waarmee u de website zelf inhoudelijk kunt beheren. Met support, onderhoud en alles wat nodig is om uw doelgroep te bereiken. De eenmalige kosten voor een maatwerk website: vanaf € 690,- bij WebsiteMet.

Het gehele traject wordt verzorgd. Optioneel geheel compleet met kwalitatief betrouwbare snelle groene hosting, een voordelig onderhoudsabonnement, extra optimalisatie en uitbreiding van de standaard functionaliteit met flinke kortingen op licenties. Inhoudelijk beheer kunt u ook uitbesteden wanneer u geen tijd heeft en bovendien tegen een aantrekkelijk laag tarief.

Realisatie compleet: Het maken van een website en wat daarbij hoort kunt u gedeeltelijk of volledig uitbesteden. U heeft er geen omkijken naar.
Service: Telefoon, e-mail service én support doordeweeks overdag bereikbaar of op afspraak op andere tijden die u beter uitkomen.

De eerste stappen

Alles begint met informatie uitwisseling, advies, overleg, bespreken van de doelen en inventarisatie van de functionaliteit. Gaandeweg zal duidelijk worden wat u nodig heeft. In een offerte wordt samengevat wat er van u en mij verwacht wordt wanneer u de opdracht geeft, inclusief kosten, opleverdatum en algemene voorwaarden.

Wanneer moeilijke vaktermen, afkortingen of vakjargon in dit artikel of op deze site u weinig zegt kan ik mij dat voorstellen. Het is niet nodig om alles te weten over de vele mogelijkheden die komen kijken bij het laten maken van een website. Dat is meer het terrein van de websitebouwer. Ik luister naar wat u wilt bereiken met een internet site. Op basis daarvan geef ik informatie en advies op maat.

Waarom Joomla?

Er zijn meer CMS systemen beschikbaar om een site mee te maken en te beheren. De bekendste open source systemen zijn Wordpress (WP), Joomla, Drupal en Typo3. WebsiteMet is gespecialiseerd in Joomla. Lees verder bij CMS keuze.

Wat wordt er bedoeld met extra functionaliteit?

Allereerst, de standaard Joomla functies zijn toereikend voor een professionele complete site met CMS. Wanneer een doel niet bereikt kan worden met de standaard functies zijn extra uitbreidingen of extensies nodig. Een website kan op die manier uitermate geavanceerd worden. Wilt u meer weten over functie uitbreidingen lees dan verder bij Joomla extensies

 • Website op maat vanaf € 690
  éénmalige kosten
 • Inclusief 1 uur CMS support!
  per telefoon, e-mail of op locatie mogelijk
 • Professionele snelle template
  responsive, met aanpassingen n.a.v. huisstijl of logo.
 • Website onderhoud
  inclusief 3 maanden gratis onderhoud!
 • offerte aanvragen

Voor startende ondernemers is een website op maat een uitstekende basis om op verder te bouwen. Actuele standaard en richtprijzen zie website kosten

Maatwerk en optimalisatie

Een maatwerk website met Joomla wordt in de basis geoptimaliseerd. Opzet, structuur, navigatie en inhoud tot een afgesproken hoeveelheid pagina's en afbeeldingen. Top maatwerk volgens de nieuwste standaarden en uiteraard geheel open source.

Optimale website op maat: Met de beste prestatie in zoekmachines Website Optimaal Dit is een maatwerk site met extra SEO optimalisatie. Deze bijzondere mogelijkheid wordt alleen geleverd met Joomla.

Website onderhoud

Wanneer de website online gaat is het zaak om de website te laten onderhouden. U mag het ook zelf doen als u er tijd en inzicht in hebt. Onderhoud uitbesteden wordt aanbevolen. Lees meer over:

Joomla onderhoud

CMS keuze

Wim Houtman van WebsiteMet: Ik ontwikkelde een werkend, simpel klein CMS tijdens mijn studie php, mysql, html, css en (?!) Flash in 2005. Ik kwam kort daarna bij een werkgever in aanraking met Joomla en Worpress. Ik besloot om mij te gaan verdiepen en specialiseren in Joomla. De reden, omdat het een volledig CMS is, op de toekomst voorbereid. Mij zou een dergelijk uitgebreid en degelijk systeem nooit gelukt zijn om te ontwikkelen in mijn eentje. Er waren (en zijn) nog meer open source CMS systemen zoals Drupal en Typo3, maar deze vond ik destijds te ingewikkeld en moeilijker uit te leggen aan klanten. Bij Wordpress mistte ik de standaard functies die volgens mij in een CMS thuis horen. Een simpele blog website heeft die niet persé nodig en dat is tevens het voordeel van WordPress. Het is nog steeds bijzonder simpel, lekker snel en vrij overzichtelijk. Wanneer er meer geavanceerde functies (plugins) nodig zijn om een doel te bereiken wordt WordPress traag en onoverzichtelijk. Bovendien is het risico veel groter op conflicten tussen plugins bij WP. Ook het zelf maken of zoeken naar en installeren van geschikte templates is onhandig. Reden: Er zit vaak functionaliteit in verwerkt. Bij Joomla templates kom je dit zelden tegen. Het kan wel in principe.

Hoewel WordPress tegenwoordig veel populairder is wil niet zeggen dat het beter is. Het heeft een andere doelgroep. Wat WordPress kan, kan Joomla ook. Het kostte logischerwijze meer studie, maar op deze manier kan ik ook de eenvoudigste websites maken ala Wordpress. Het heeft alleen voordelen gehad om Joomla te kiezen. Als iemand toch een Wordpress website wil dan maak ik die uiteraard ook, geen probleem. Ik mis dan alleen de ervaring om goede support te kunnen geven. Vanuit mijn visie een beetje raar. Ik begrijp wanneer iemand gewend is om met WordPress te werken te overgang naar Joomla vrij moeilijk is.

Websitebuilders: Naast de open source systemen bestaan er websitebuilders zoals Jimdo en Wix. Deze zijn closed source en erg commercieel. Veel haken en ogen bij deze 'gratis' systemen. De doelgroep is een geheel andere dan de Wordpress en Joomla doelgroep. Leuke hobby sites of om eens te proberen, maar serieuze bedrijfswebsites zou ik er niet mee willen maken. Ik heb leuke websites gezien van hobby muzikanten. Dan is zo'n gratis website ideaal, maar een eigen domein moet je apart aanschaffen wanneer je gevonden wil worden door mensen die niet weten waar de website staat.