Website laten maken: Op maat

website laten makenWebsite op maat laten maken:  Met een professionele responsive template voor een juiste weergave op desktop computers, laptop, mobiel en tablet. Deze wordt aangepast aan uw wensen met de doelgroep in het vizier. Er is overleg over wat u verwacht van een website én wat u er mee wil bereiken. Het ontwerp, de doelgroep en welke extra functionaliteit er nodig is om het doel te bereiken wordt met u besproken.

Een website op maat wordt zo optimaal mogelijk binnen de grenzen van het Joomla CMS geoptimaliseerd voor zoekmachines inclusief de opzet, de structuur, inhoud, navigatie, gebruik van afbeeldingen tot een vooraf afgesproken hoeveelheid. De kosten verschillen per website, iedere website is uniek. U krijgt een offerte toegestuurd met afgesproken werkzaamheden, kosten en opleveringsdatum.

Extra functionaliteit voor Joomla websites. Er is al bijzonder veel mogelijk met de standaard Joomla functies. Wilt u meer weten over de mogelijkheden lees dan Joomla extensies 

Joomla support. Na oplevering krijgt u uitleg over het CMS. Dit is een rondleiding waarin de belangrijkste functies van het CMS worden uitgelegd.

Webhosting wordt uitbesteedt aan de professionals. Als u al webhosting heeft kunt u deze behouden als deze aan de criteria voldoet. WebsiteMet kiest voor groene webhosting.

Website kosten: Iedere website is uniek, een vaste prijs kan alleen voore een standaard website worden gegeven. Er bestaat wel een richtprijs vanaf. Kijk voor actuele richtprijzen bij website kosten

De website op maat is het meest gekozen door klanten van WebsiteMet. Deze kan in een later stadium nog verder worden geoptimaliseerd met specifieke extensies die de website nog sneller kunnen maken. Omdat er bij de aanvang van het maken van een website op maat al rekening is gehouden met een logische structuur en joomla optimalisatie zullen seo verbeteringen in een later stadium makkelijker en sneller te realiseren zijn. De keus voor een website optimaal ligt dan meer voor de hand.

Wat is een standaard website?

Wie op zoek is naar een websitebouwer of webdesign bueau om een website te laten maken zal vaak de term standaard website tegenkomen. Het zijn vaak bijzonder goedkope websites. Hier leest u meer over Joomla standaard websites