Standaard website

CMS JoomlaEen standaard Joomla website is een volledig werkende website dankzij de standaard functies. Super voordelig wanneer u zelf aan de slag gaat in het CMS met inhoud, menu structuur, navigatie, typografie of template aanpassingen.

Een standaard website dient als basis waaraan u verder kunt werken. Voor eventuele aanpassingen aan de door u gekozen gratis bijgeleverde responsive template heeft u kennis nodig van CSS, HTML. Voor het inrichten van de website zult u voldoende inzicht moeten hebben. Het zijn vaak de werkzaamheden van een websitebouwer die u zelf moet gaan verrichten. De meeste ondernemers besteden deze werkzaamheden liever uit omdat er te veel tijd en studie mee is gemoeid. Dit is de reden waarom WebsiteMet geen standaard websites adviseerd wanneer tijd of kennis ontbreekt.

Voor wie is een standaard site geschikt?

Voor degene die zich gaan verdiepen in het Joomla CMS zijn er boeken voorhanden, een bijzonder grote hoeveelheid online informatie en fora van Joomla communities. Beperkt u zich tot het beheer van de inhoud dan is dit pakket een uitstekend beginpunt om vanuit te starten. Het heeft veel meer mogelijkheden dan commerciële websitebuilders of Wordpress.

U kunt de template laten aanpassen evenals het plaatsen van inhoud zoals logo, teksten, afbeeldingen, media bestanden. Het is dan geen standaard website meer en de kosten gaan richting een website op maat.

  • Standaard website € 210
  • Volledig Joomla CMS
    zelf inhoud toevoegen
  • Inclusief professionele responsive template
    logo wordt geplaatst
  • De goedkoopste website
    optioneel groene webhosting vanaf € 65,- per jaar
* mede afhankelijk van de drukte binnen 48 uur klaar / ex 21% btw

Een standaard of goedkope Joomla website heeft alle functies en kenmerken in zich welke nodig zijn voor een professionele website.

Website op maat Website optimaal offerte aanvragen