Standaard website laten maken

CMS JoomlaEen standaard Joomla website is een volledig werkende website dankzij de standaard functies. Super voordelig wanneer u zelf aan de slag gaat in het CMS met inhoud, menu structuur, navigatie, typografie of template aanpassingen.

Een standaard website dient als basis waaraan u verder kunt werken. Voor eventuele aanpassingen aan de template heeft u kennis nodig van CSS, HTML en voor het inrichten van de website zult u voldoende inzicht moeten hebben. Het zijn de werkzaamheden van een websitebouwer. De meeste ondernemers besteden deze werkzaamheden liever uit omdat er te veel tijd en studie mee is gemoeid. Dit is de reden waarom WebsiteMet geen standaard websites adviseerd wanneer tijd of kennis ontbreekt.

U kunt de template laten aanpassen evenals het plaatsen van inhoud zoals logo, teksten, afbeeldingen, media bestanden. Het is dan geen standaard website meer en de kosten gaan richting een website op maat.

Toch heeft een standaard of goedkope Joomla website in principe alle functies en kenmerken in zich welke nodig zijn voor een professionele website.

Website op maat Website optimaal offerte aanvragen

  • Standaard website € 210
  • Volledig Joomla CMS
    zelf inhoud toevoegen
  • Inclusief professionele responsive template
    logo wordt geplaatst
  • De goedkoopste website
    optioneel groene webhosting vanaf € 50,- per jaar
* mede afhankelijk van de drukte binnen 48 uur klaar / ex 21% btw