Persoonlijke website laten maken

WebsiteMet maakt ook persoonlijke websites voor particulieren. Het kunnen hobby sites zijn, simpele webshops, donatie sites voor een goed doel of burger initiatieven met een bepaalde boodschap of levensvisie.

In principe hoeft een persoonlijke website in technisch opzicht niet persé te verschillen met een bedrijfs- of zakelijke website, maar het ontwerp is meestal informeler en veel persoonlijker. De werkzaamheden zijn vaak minder waardoor de kosten lager kunnen uitvallen. Meer leest u bij goedkope standaard website+ Zie:

Goedkope website laten maken

Zelf aan de slag met de goedkoopste website: D.I.Y

Om zelf aan de slag te gaan met een CMS zoals Joomla of Wordpress biedt WebsiteMet de mogelijkheid om een standaard installatie voor u uitvoeren. Voor slechts € 210,- (eenmalige kosten) staat dan alles voor u klaar inclusief een gratis door u gekozen professionele responsive template (demo's op verzoek).

Voor € 65,- per jaar heeft u er milieuvriendelijke duurzame groene webhosting bij met een door u gekozen domein én altijd voldoende email adressen (incl webmail). Een compleet pakket op verzoek inclusief cpanel (ftp, database, email-instellingen) voor dezelfde kosten. U krijgt er op verzoek support bij, maar deze is niet gratis. Zie:

Standaard website details

 

prijzen zijn exclusief 21% btw