Optimale website

zoek en vind
SEO

Beter gevonden worden met een optimaal doeltreffende website. Kom hoger in de Google zoekresultaten en ontvang meer bezoekers. Dat is mogelijk als de website voldoet aan voorwaarden en richtlijnen voor zoekmachine optimalisatie. Maar er spelen meer factoren mee. Actualiteit en activiteit op uw website en integratie met sociale netwerken en social media zijn tevens een super booster voor de populariteit en uiteindelijk de vindbaarheid in zoekmachines. U krijgt bij deze website keuze persoonlijke begeleiding in de strategie om meer bezoekers te genereren. Hoe zet u sociale netwerken en media doeltreffend in, wat kan google allemaal voor u betekenen en hoe weet u waar uw doelgroep op zoekt, zijn uw webteksten in orde. Vaak blijken belangrijke zoekwoorden niet voor te komen in webteksten of ze staan op minder opvallende plekken zonder de juiste tags. Met analyse van statistieken gaan we uw website beter laten scoren in de ranking. Er is nog iets van groot belang:

Meer bezoekers krijgen is niet voldoende: Als bezoekers geen klant worden heeft u niets aan veel website bezoek. Overtuig uw doelgroep, met presentatie, inhoud. Analyse en optimalisatie zal resulteren in een hogere conversie: Meer rendement, meer klanten, meer omzet.

   Website op maat optimaal SEO vanaf € 1190,- Voor een hogere conversie, meer rendement, meer klanten, meer omzet

Het succes van een website

Misschien denkt u dat grote bedrijven veel meer kans maken op een hoge plaats in zoekmachines. Zij investeren immers vaak enorme bedragen aan website optimalisatie, seo, marketing etc. Laat u zich niet ontmoedigen. Het gaat niet zozeer om hoeveel budget er uitgegeven wordt (de grote bedrijven moeten wel, de concurrentie vraagt erom) Het gaat om de inhoud, de doelgroep, de aangeboden specialiteit, de locatie. En dan kan een website van een kleine ondernemer juist in het voordeel komen. Naarmate de specialiteit of de expertise unieker wordt zal een SEO investering goedkoper uitvallen, maar de doelgroep is dan naar alle waarschijnlijkheid ook kleiner. Als het aanbod klein is maar de vraag hoog, dan kun je er vanuit gaan dat een SEO investering minder noodzakelijk is. Er hoeft minder moeite gedaan te worden om toch hoog in de zoekresultaten te komen.

Wanneer een product veel op internet wordt aangeboden zoals boeken, kleding, meubels, mobieltjes, abonnementen wordt het voor de SEO specialist en website eigenaar een echte uitdaging. Toch is het goed mogelijk. Het zal dan nog meer afhangen van (psychologisch) inzicht, reclame en marketing technieken, verleiding, uitstraling, overtuigingskracht, evaluatie van analyses, interpretatie van statistieken en inzet van alle middelen die een website in de picture kan zetten (sociale netwerken, sociale media). Een hele klus, maar haalbaar. Als er geen budget voor is of men doet het half of men heeft het er niet voor over rijst de vraag of een website wel verstandig is. Ondernemen is investeren. 

Zoekmachines willen goede zoekresultaten aan kunnen bieden aan bezoekers zodat deze tevreden blijven en terug komen als zij weer iets moeten zoeken. Als uw website de juiste informatie aanbiedt zal dat gewaardeerd worden met een prominente welverdiende plaats in de zoekresultaten van Google e.a.. Dat is de verwachting en is aannemelijk. Maar het is nooit een garantie wanneer men investeert in website optimalisatie dat de eigenaar plotseling heel veel gaat verdienen aan de website. Die suggestie wordt vaak gewekt. Geen enkele websitebouwer, SEO of marketing specialist weet exact wat de logaritmes zijn van zoekmachines. Zij zouden anders garantie geven op basis van een product wat niet van hen is, de zoekmachine. Wat ik doe is de website zo optimaal mogelijk aan te bieden, rekening houdend met de aanbevelingen en richtlijnen van Google en het W3C. Daarbij zet ik mijn inzicht en kennis in op gebied van de presentatie van de inhoud, de structuur, zoekwoorden. Ook is er veel overleg, want u kent uw doelgroep het best.   Zie info SEO .

kosten genoemd zijn exclusief 21% btw

Contact WebsiteMet  

Wim Houtman  

030-8780146  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

vCard 

privacy verklaring 

disclaimer  

Joomla webdesigner

joomla website laten maken

open source
open source

Deze website maakt gebruik van cookies
om data verkeer te analyseren én u een optimaal werkende website aan te kunnen bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website:

Er wordt geen privacy data van u verzameld bij het navigeren op deze website.

Privacy verklaring

Privacy en veiligheid wordt op deze website optimaal gewaarborgd met SSL

Wim Houtman - WebsiteMet
030-8780146