Website onderhoud

Kosten voor website onderhoud. Onderhoudskosten kunnen sterk verschillen per website afhankelijk van de inventarisatie, update of upgrade. Om een realistische offerte te maken voor een Joomla upgrade is Inzage in het CMS noodzakelijk om te inventariseren. Een website welke regelmatig wordt onderhouden en ge-update is eenvoudiger te upgraden. Wat is het verschil tussen update en upgrade of migratie?

Joomla update en upgrade

Joomla updates komen gemiddeld 10 keer per jaar voor. U kunt zelf zorg dragen voor de updates in het Joomla CMS. Het is vrij simpel. Er bestaat ook een bericht service. Bij een onderhoudspakket van WebsiteMet worden updates uitgevoerd voor Joomla én extensies. Maar ook andere zaken die niet onder updates vallen komen aan bod. Zeker voor websites met een webshop of geavanceerde extensies waarbij interactiviteit met geregistreerden plaats vind is het raadzaam dit onderhoud te laten verrichten

Joomla upgrade gaat van versie 2.5 naar 3.7  of 1.5 naar 3.7 Het wordt ook wel een migratie genoemd. Upgrades:komen gelukkig niet vaak voor. Er is een tendens dat upgrades minder kosten dan jaren terug, omdat de procedures minder tijdrovend zijn.De data waarop upgrades verwacht worden zijn lang van te voren bekend (zie joomla wikipedia)

Contact WebsiteMet  

Wim Houtman  

030-8780146  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

vCard 

privacy verklaring 

disclaimer  

Joomla webdesigner

joomla website laten maken

open source
open source

Deze website maakt gebruik van cookies
om data verkeer te analyseren én u een optimaal werkende website aan te kunnen bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website:

Er wordt geen privacy data van u verzameld bij het navigeren op deze website.

Privacy verklaring

Privacy en veiligheid wordt op deze website optimaal gewaarborgd met SSL

Wim Houtman - WebsiteMet
030-8780146