• +31638929109

Goedkope website laten maken?

Advies: Focus niet te veel op hoeveel een website kost, maar vooral op wat het doel is van uw website. Er is een groot verschil tussen een goedkope low budget website en een doeltreffende of rendabele website op maat

Voor persoonlijke websites of wanneer u de site alleen ter kennisgeving wil tonen aan bekenden of bestaande klanten ter informatie is deze goedkope website een prima keuze.

Verschil tussen een goedkope website+ en een website op maat

Bij een goedkope website+ zult u tijd moeten besteden om deze rendabel te krijgen als de website goed gevonden moet worden in zoekmachines. Een uitdaging waarbij inzicht en kennis niet mag ontbreken. U kunt hier uiteraard support bij krijgen van WebsiteMet.

Bij een website op maat en nog meer bij een ge-optimaliseerde website is er overleg over en weer. Er wordt besproken en advies gegeven over wat er in een website komt te staan, de doelen worden besproken, er wordt een structuur opgezet, er is bijzondere aandacht om de presentatie en inhoud zo goed mogelijk af te stemmen op de doelgroep. Ook zal er bij een optimale website op maat tijd besteed worden aan vindbaarheid en conversie doelen.

Hier zit het verschil: Het komt er op neer dat de eigenaar van een goedkope website+ veel van de bovengenoemde werkzaamheden zelf gaat verrichten. Zo kan ook een standaard website uiteindelijk een prima succesvolle rendabele website worden, afhankelijk van het inzicht, vaardigheden, motivatie en tijds-investering.

 • Low budget website
  € 240 - € 690
 • Volledig Joomla CMS
  makkelijk zelf inhoud toevoegen
 • Inclusief snelle professionele responsive template
  logo wordt geplaatst
 • De goedkoopste website
  optioneel groene webhosting vanaf € 65,- per jaar

Website op maat Website optimaal

website offerte aanvragen

Goedkope website laten maken Advies: Focus niet te veel op hoeveel een website kost, maar vooral op wat het doel is van uw website. Er is een groot verschil tussen een goedkope website en een optimale website op maat. Voor persoonlijke websites of wanneer u de site alleen ter kennisgeving wil tonen aan bekenden of bestaande klanten ter informatie is deze low budget website een prima keuze. Low budget versus optimale websites op maat Bij een website op maat en nog veel meer bij een optimale website is er intensief overleg over het ontwerp, aanpassingen aan het design, de inhoud, de opzet en structuur van de website. Er is bijzondere aandacht om presentatie en inhoud zo goed mogelijk af te stemmen op de doelgroep ën hoe deze te bereiken via een online website op internet. Bij een optimale website op maat wordt bovendien de vindbaarheid en conversie doelen geoptimaliseerd. Wordpress of Joomla Bij een low budget site is er keuze tussen Joomla of Wordpress. Bij Joomla wordt een professionele template geleverd t.w.v. € 35,-, bij Wordpress wordt deze, indien gewenst, aangeschaft. Beide open source systemen leveren standaard templates of thema's en er worden vele gratis aangeboden op internet. Advies is altijd te kiezen voor een commerciële professionele variant, enkele uitzonderingen daargelaten. Daar zijn zeer goede redenen voor. Nog goedkoper? Dat kan met de installatie van een standaard Joomla of Wordpress CMS. Veel webhosters bieden een automatische installatie optie waarmee u aan de slag gaat. Wilt u het uitbesteden dan kan dat bij WebsiteMet voor slechts € 99,- Zie Basis website installatie     Website offerte aanvragen Low budget website € 240 - € 690 Met Joomla! of Wordpress CMS eenvoudig zelf inhoud toevoegen Inclusief responsive template voor Joomla! Een goedkope professionele website Menu, structuur, inhoud en pagina's worden toegevoegd en u gaat na oplevering direct aan de slag. Een low budget site is een goede keuze om later verder uit te bouwen met meer functies of inhoud toe te voegen of aan te passen. Een low budget website kan een uitstekende succesvolle rendabele website worden, afhankelijk van het inzicht, vaardigheden, motivatie en tijdsinvestering van de eigenaar. De service, hulp, ondersteuning en support van WebsiteMet kan ten alle tijden worden ingeroepen.

webdesign logo websitemet

Gegevens
Adm. Helfrichstr. 26
3454XB De Meern
06 3892 9109
kvk 30249185
remittent