Goedkope standaard website

Advies: Focus niet op hoeveel een website kost, maar op wat het doel is van uw website. Er is een groot verschil tussen een goedkope standaard website en een doeltreffende of rendabele website op maat

Voor persoonlijke websites of wanneer u de site alleen ter kennisgeving wil tonen aan bekenden of bestaande klanten ter informatie is een goedkope standaard website + een prima keuze.

Verschil tussen een goedkope basis standaard website en een website op maat

Bij een goedkope website+ zult u tijd moeten besteden om deze rendabel te krijgen als de website goed gevonden moet worden in zoekmachines. Een uitdaging waarbij inzicht en kennis niet mag ontbreken. U kunt hier uiteraard support bij krijgen van WebsiteMet.

Bij een website op maat en nog meer bij een ge-optimaliseerde website is er overleg over en weer. Er wordt besproken en advies gegeven over wat er in een website komt te staan, de doelen worden besproken, er wordt een structuur opgezet, er is bijzondere aandacht om de presentatie en inhoud zo goed mogelijk af te stemmen op de doelgroep. Ook zal er bij een optimale website op maat tijd besteed worden aan vindbaarheid en conversie doelen.

Hier zit het verschil: Het komt er op neer dat de eigenaar van een goedkope website+ veel van de bovengenoemde werkzaamheden zelf gaat verrichten. Zo kan ook een standaard website uiteindelijk een prima succesvolle rendabele website worden, afhankelijk van het inzicht, vaardigheden, motivatie en tijds-investering van de eigenaar.

 • Goedkope standaard  website +
 • vanaf € 240 tot € 690
 • Een volledig CMS
  Uitstekend voor een blog website ala Wordpress maar dan met een echt compleet CMS
 • Incl responsive pro template
  naar keuze met kleine aanpassingen aan de template
 • Low budget site
  maar wel professioneel
 • Toevoegen van aangeleverde content
  vanaf 5 pagina's / menu-items / 1 hoofdmenu / logo / afbeeldingen
 • Binnen 3 - 5 dagen klaar!
  030-8780146
  contact formulier

Website op maat Website optimaal website offerte aanvragen