Bedrijfswebsite laten maken

Een zakelijke bedrijfswebsite laten maken? Voor advies en informatie nodig ik u van harte uit om contact op te nemen. Een offerte wordt na voldoende gegevens uitwisseling binnen 24 uur gratis en vrijblijvend geleverd.

bedrijfswebsite offerte ontvangenbedrijfswebsite laten maken

Plan van aanpak

We beginnen met relevante informatie uitwisseling waaruit nieuwe vragen ontstaan bij u en mij. Op die manier kan ik het juiste advies geven. De grootste fout welke ten alle tijden vermeden moet worden is uitgaan van aannames. Een voorbeeld zijn de kosten van een website: WebsiteMet hanteert de kosten voor websites vanaf een start tarief. Sommige kleine eenvoudige websites voldoen aan de criteria om hierop uit te komen. Er zijn er ook die er bij lange na niet aan voldoen en fors duurder uitvallen.

De kosten van een bedrijfswebsite: Het antwoord op de vraag naar de kosten van een website komt na het overleg (in een gratis vrijblijvende offerte uiteraard). Als er aanzienlijk meer onderzoek voor nodig is om die vraag te beantwoorden neemt het de vorm aan van een opdracht. Bij de meeste nieuwe websites is dat niet aan de orde.

De communicatie! Als voor en tijdens de ontwikkeling van een website de communicatie stroef verloopt, de realiteit niet overeenkomt met de aannames, er meer functionaliteit nodig is om beoogde doelen te bereiken zullen de websitekosten onnodig hoger uitvallen in vergelijking met websites waarbij overleg heeft plaats gevonden. Focus nooit in eerste instantie op de kosten, maar op het doel van de website. En website moet op z'n minst rendabel zijn en nooit alleen maar goedkoop!

Een goedkope website kan verschillende betekenissen hebben ....

Na het eerste gesprek krijgt u een offerte met info over gemaakte afspraken, werkzaamheden, kosten en opleverdatum. Tijdens de ontwikkeling komt niet zelden voor dat inzichten veranderen. Niet alles is 100% van te voren zwart op wit vast te leggen. Als in de beginfase het overleg gebrekkig is of ontbreekt evenals communicatie tijdens de ontwikkeling van de website zijn de gevolgen bijna altijd teleurstellend, voor beide partijen. Daarom zijn er momenten tijdens de ontwikkeling om te evalueren of we nog op de juiste weg zijn.

Wat verwacht u van een website voor uw bedrijf, wat wil u ermee bereiken? Informatie is noodzakelijk om te komen tot een goed advies. Achteraf kan er altijd van alles aangepast worden. Het werkt kostenbesparend wanneer bij aanvang alles helder is. Bij WebsiteMet weet u bij aanvang waar u aan toe bent.

Alle relevante aspecten om het doel te bereiken met uw bedrijfswebsite worden met u besproken. Ik wijs u op zaken waar u in eerste instantie misschien helemaal niet aan had gedacht, maar wel een cruciale rol spelen.

Soort websites die gerealiseerd werden door WebsiteMet: Real estate, cursus aanbod, webwinkel, forum, business directory, social network universitair onderzoek, informatie voorziening, presentatie, portfolio, video, audio, coaching, muziek, camping, B&B, verzekering, klusbedrijf, donatie, goede doel ... WebsiteMet maakt websites voor bijvoorbeeld:

 • Bedrijf
 • Zelfstandig ondernemer
 • Detailhandel
 • Verzekering
 • Zorg aanbieder
 • Recreatie, horeca
 • Makelaardij
 • Stichting, vereniging
 • Semi-overheid en politici
 • Vrije beroepen
 • Entertainment, kunst, muziek
 • Educatieve instellingen
 • Particulier

Website op maat   Optimale website