website laten maken

Websitebouwer

Een doeltreffende, rendabele website laten maken

Website laten maken, onderhouden, beheren en optimaliseren. Joomla info, advies en support van
Websitebouwer Wim Houtman - WebsiteMet     030 - 8780146   Utrecht - De Meern
Ervaren Joomla webdesign specialist voor up-to-date zakelijke en persoonlijke websites.

Website laten maken

Beheer uw eigen website met het gebruiksvriendelijke Joomla CMS waar u ook bent, met een computer, laptop, tablet of mobiel en internet toegang.

Website laten bouwen

Website Onderhoud

Onderhoud én snelle betrouwbare hosting zijn nood-zakelijk voor het optimaal en veilig functioneren.
WebsiteMet neemt die zorg uit handen.

Website onderhoud

Meer rendement

Naast een goede vindbaarheid in zoekmachines is conversie noodzakelijk voor een hoger rendement van uw website investering.

Ook een hoger rendement?

Goedkope website?

Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het ook zo. Het is niet meestal zo, het is per definitie altijd zo. Het is geen kwestie van geluk hebben. Een website is geen produkt uit de supermarkt waar product x in winkel A goedkoper kan zijn dan in winkel B vanwege een slimmer inkoopsbeleid of lagere lonen aan de mensen die er werken. Websitebouwers en webbureau's hebben hun eigen werkzijze, zienswijze en niveau. De kosten kunnen oplopen wanneer er meer mogelijkheden worden geboden, meer expertise in huis is om ingewikkelde functies te kunnen implementeren of wanneer de kwaliteit van ontwerp een hoger niveau heeft of wanneer een uitgewerkt doordacht marketingplan deel uit maakt van een opdracht. Belangrijk voor de klant is dat deze een advies krijgt om te komen tot een rendabele website welke aan de verwachtingen voldoet. Dan is een website altijd betaalbaar.

Vraag nooit om een goedkope website is het advies. Voor de vragensteller betekend goedkoop iets anders dan voor de opdrachtnemer. De laatste zal het voelen in de portemonnee en zoveel mogelijk tijd gaan besparen op de werkzaamheden. Om de klant niet te verliezen vertellen sommige er niet bij wat de consequenties zijn.

Een blik op het portfolio lijkt de meest geschikte manier om te zien hoe de websitebouwer het doet. Er staan nooit prijzen bij en dat is best jammer, maar wel logisch.

Een onrendabele website is altijd een miskoop. Of deze nu 100 of 5000 euro kostte. WebsiteMet maakt geen goedkope websites, maar wel betaalbare rendabele doeltreffende websites. Deze worden afgestemd op het beschikbare budget. En wanneer de verwachting niet strookt met het budget wordt dat tijdig besproken om teleurstellingen te voorkomen.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen om een website op maat te laten maken of een bestaande website te laten restylen, uitbreiden of verbeteren? Laat u informeren en vraag advies aan Joomla specialist Wim Houtman van WebsiteMet

Contact voor info, advies, prijsindicatie of offerte kan via het contact formulier of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem direct contact op en bel op door de weekse dagen tussen 10:00 en 17:00 uur (of op afspraak op een tijd of dag die u beter uitkomt)


030 - 8780146

Website optimalisatie, seo en conversie, onderhoud, updates, upgrades, migraties, uitbreiden van functionaliteit, extensies, professionele responsive templates, joomla support, info en advies, hacker proof maken, opschonen, beveiliging, sneller maken, responsive, amp.

WebsiteMet bouwt websites met functionaliteiten zoals bijvoorbeeld: webwinkels, forum, real estate (zoals koop en verhuur huis, auto, boten, yachts, vakantie), community sites, social sites, cursus online offline, fotografie, video, online betalen, polls, download en upload van bestanden,diverse formulieren, registratie, sociale interactie met media en netwerken, soundscape, geluidseffecten op de site etcetera.

Website kosten inzicht

Krijg inzicht in de kosten van een website. Antwoord op de vraag welke factoren een cruciale rol spelen bij de totale kosten van een website.

Website onderhoud

Kosten voor website onderhoud. Onderhoudskosten kunnen sterk verschillen per website afhankelijk van de inventarisatie, update of upgrade. Om een realistische offerte te maken voor een Joomla upgrade is Inzage in het CMS noodzakelijk om te inventariseren. Een website welke regelmatig wordt onderhouden en ge-update is eenvoudiger te upgraden. Wat is het verschil tussen update en upgrade of migratie?

Website op maat

Website op maat: Er zal overleg zijn over wat en wie u met de site wil bereiken, over het ontwerp, de doelgroep en welke extra functionaliteit geïnstalleerd moet worden.

Beste gratis CMS

6 november 2017 - Voor de vierde keer op rij is Joomla door het publiek tot winnaar gekozen van de CMS Critic Awards in de categorie Beste Gratis CMS Het is opmerkelijk: Het meest gebruikte CMS Wordpress wordt minder gewaardeerd door het publiek. Er zijn redenen voor, want Wordpress is zeker geen slecht CMS. Het is anders, eenvoudiger. Een reden voor deze opmerkelijk uitslag is dat er vaak een verkeerde keuze gemaakt wordt voor een bepaald CMS systeem gebaseerd op te weinig informatie en aannames.

Een website laten maken vraagt een gedegen voorbereiding. Wanneer u in de toekomst uw website moet uitbreiden is het wellicht handiger en goedkoper om direct te kiezen voor een systeem wat het aan kan. Zo bespaart u veel tijd en kosten. Vraag advies voordat u een keuze gaat maken voor een bepaald CMS.

Meer info over het beste gratis CMSvan 2017

18

apr

Joomla update 3.8.7

Joomla 3.8.7 Vandaag 18 april verscheen joomla update 3.8.7. De 4e up...

16

apr

Sleepwet bey bey

Sleepwet FB Referendum sleepwet: 49,4 % tegenstemmers. Waarom deden e...

13

apr

Bey Bey Facebook?

Bey Bey FB? Ondernemers besteden doorgaans veel tijd en energie in ee...

13

mrt

joomla 3.8.6

Joomla 3.8.6 Vandaag verscheen de Joomla update 3.8.6 Er was sprake v...

23

feb

12½ jaar Joomla

Joomla 12½ Joomla bestaat sinds 17 augustus 2005 onder deze naam...

20

feb

Spam Bots

Spam Bots Referral spam bots vervuilen de statistieken in G.A.. Ze ve...

Contact WebsiteMet  

Wim Houtman  

030-8780146  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

vCard 

privacy verklaring 

disclaimer  

Joomla webdesigner

joomla website laten maken

open source
open source

websitebouwer wim houtman Voor bouw en onderhoud van professionele websites Specialiteiten: Joomla CMS, website optimalisatie, template aanpassingen, webdesign, onderhoud, advies en support
Ook een snelle succesvolle website laten maken?

Deze website maakt gebruik van cookies
om data verkeer te analyseren en u een optimaal werkende website aan te bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website:

Er zal geen privacy data van u worden verzameld bij het navigeren op deze website.

Privacy verklaring

Privacy en veiligheid wordt op deze website optimaal gewaarborgd met SSL

Wim Houtman - WebsiteMet
030-8780146