Goedkope website laten maken?

Al voor € 180,-.
Advies: Focus niet te veel op hoeveel een website kost, maar vooral op wat het doel is van uw website. Het zal een teleurstelling zijn als een goedkope website niet aan de verwachtingen voldoet. Daarom is advies zo ontzettend belangrijk. Op deze pagina zal ik het verschil duidelijk maken tussen een goedkope standaard website en een website op maat eventueel met speciale aandacht voor optimalisatie.

Er is een groot verschil tussen een goedkope standaard website en een doeltreffende of rendabele website. Bij de eerste zult u veel tijd moeten besteden om deze rendabel te krijgen. Een uitdaging waarbij uw inzicht en kennis niet mag ontbreken. Als u geen tijd investeert zal de standaard site duurder zijn dan de site welke rendement oplevert.

Bij een website op maat of een ge-optimaliseerde website is er overleg over en weer. Er wordt besproken en advies gegeven over wat er in een website komt te staan, de doelen worden besproken, er wordt een structuur opgezet, er is zeer veel aandacht om de presentatie zo goed mogelijk af te stemmen op de doelgroep. Ook zal er bij een optimale website op maat zeer veel tijd besteed worden aan de vindbaarheid en de conversie doelen . Het komt er op neer dat de eigenaar van een standaard website deze werkzaamheden zelf gaat verrichten. Zo kan een standaard website uiteindelijk toch een succesvolle rendabele website worden afhankelijk van het inzicht en de vaardigheden van de eigenaar.

Wanneer kiezen voor een goedkope standaard website? Bedenk hoeveel tijd u kunt besteden wanneer u over voldoende kennis en inzicht beschikt om werkzaamheden zelf te doen. Bij het plaatsen van inhoud zal dat heel goed kunnen. Een gebruiksvriendelijk CMS staat daarbij tot uw beschikking. Maar als het gaat om SEO werkzaamheden of een structuur en presentatie aanpassen om een hogere conversie te bereiken wordt het voor de meeste website eigenaren toch echt te ingewikkeld.

Website op maat

€ 690

Joomla CMS incl support!

Responsive Pro template
incl aanpassingen n.a.v. huisstijl, logo, voorkeuren

Opbouw structuur, navigatie, menu en pagina's
in overleg, plaatsen van inhoud afbeeldingen, video, logo

Integratie Google Analytics en Social Media
facebook, youtube, linkedIn, twitter etc

Email adressen + webmail
voldoende aantal en opslag

meer info en details ga naar
Website op maat

Website optimaal

€ 1190

website op maat ++

Onderzoek doelgroep
inventarisatie zoekwoorden en synoniemen

Optimalisatie SEO
webteksten, afbeeldingen, html tags, rich snippets, AMP

Begeleiding en ondersteuning
social netwerk en media integratie, google services, SEA

Integratie Google Analytics en Social Media
interpretatie, evaluatie van analyses

meer bezoekers en conversie nodig? Zie
Doeltreffende website

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen om een website op maat te laten maken of een bestaande website te laten restylen, uitbreiden of verbeteren? Laat u informeren en vraag advies aan Joomla specialist Wim Houtman van WebsiteMet

Contact voor info, advies, prijsindicatie of offerte kan via het contact formulier of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem direct contact op en bel op door de weekse dagen tussen 10:00 en 17:00 uur (of op afspraak op een tijd of dag die u beter uitkomt)


030 - 8780146

Website optimalisatie, seo en conversie, onderhoud, updates, upgrades, migraties, uitbreiden van functionaliteit, extensies, professionele responsive templates, joomla support, info en advies, hacker proof maken, opschonen, beveiliging, sneller maken, responsive, amp.

WebsiteMet bouwt websites met functionaliteiten zoals bijvoorbeeld: webwinkels, forum, real estate (zoals koop en verhuur huis, auto, boten, yachts, vakantie), community sites, social sites, cursus online offline, fotografie, video, online betalen, polls, download en upload van bestanden,diverse formulieren, registratie, sociale interactie met media en netwerken, soundscape, geluidseffecten op de site etcetera.

Website onderhoud

Kosten voor website onderhoud. Onderhoudskosten kunnen sterk verschillen per website afhankelijk van de inventarisatie, update of upgrade. Om een realistische offerte te maken voor een Joomla upgrade is Inzage in het CMS noodzakelijk om te inventariseren. Een website welke regelmatig wordt onderhouden en ge-update is eenvoudiger te upgraden. Wat is het verschil tussen update en upgrade of migratie?

Website kosten inzicht

Krijg inzicht in de kosten van een website. Antwoord op de vraag welke factoren een cruciale rol spelen bij de totale kosten van een website.

Website op maat

Website op maat: Er zal overleg zijn over wat en wie u met de site wil bereiken, over het ontwerp, de doelgroep en welke extra functionaliteit geïnstalleerd moet worden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Wim Houtman  

030-8780146  

vCard 

privacy verklaring 

disclaimer  

sitemap  


open source

Deze website maakt gebruik van cookies
om u een optimaal werkende website aan te kunnen bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website:

WebsiteMet
De Meern - Utrecht
030-8780146

Met dank voor uw bezoek aan websitemet.nl

Heeft u nog vragen? Bel met 030-8780146

Met vriendelijke groet,
Wim Houtman
WebsiteMet