Persoonlijke website

WebsiteMet maakt ook persoonlijke websites voor particulieren. Het kunnen hobby sites zijn, simpele webshops, donatie sites voor een goed doel of burger initiatieven met een bepaalde boodschap of levensvisie. Alle onderwerpen zijn denkbaar en bespreekbaar zolang deze niet in strijd zijn met de wet of op ernstige wijze conflicteerd met persoonlijke normen en waarden.

In principe hoeft een persoonlijke website in technisch opzicht niet persé te verschillen met een bedrijfs- of zakelijke website, maar het ontwerp is meestal veel persoonlijker en de werkzaamheden zijn vaak minder waardoor de kosten lager kunnen uitvallen. Meer leest u bij goedkope standaard website+ Zie:

Persoonlijke website laten maken

Zelf aan de slag gaan?

Om zelf aan de slag te gaan met een CMS zoals Joomla of Wordpress biedt WebsiteMet de mogelijkheid om een standaard installatie voor u uitvoeren. Voor slechts € 210,- (eenmalige kosten) staat dan alles voor u klaar inclusief een gratis door u gekozen professionele responsive template uit mijn bibliotheek (demo link op verzoek).

Voor € 50,- per jaar heeft u er webhosting bij met een door u gekozen domein én ruim voldoende email adressen (incl webmail). Een compleet pakket dus inclusief cpanel (ftp, database, email-instellingen). U krijgt er geen standaard support bij, maar de service is voldoende om u op weg te helpen. Zie:

Standaard website details