Een bedrijfswebsite laten maken

Wat verwacht u van een website voor uw bedrijf, wat wil u ermee bereiken? Wat is of zijn de doelen. Het antwoord op deze vraag lijkt misschien vanzelfsprekend voor u. Uitwisseling van informatie is de juiste start om te komen tot een degelijk advies, een realistische offerte en heldere afspraken.

Een gesprek over wat u verwacht en wat er nodig is om het doel te bereiken is van wezenlijk belang. De kosten worden dan snel duidelijk. Achteraf kan er altijd van alles aangepast worden, maar het werkt kostenbesparend wanneer bij aanvang alles helder is.

Alle relevante aspecten om het doel te bereiken wordt met u besproken. WebsiteMet wijst u bovendien op zaken waar u in eerste instantie misschien helemaal niet aan had gedacht, maar wel een rol spelen om het doel te bereiken. Tal van factoren zijn van invloed op het succesvol maken van een site.

Vraag advies, het is gratis. Bij interesse wordt een offerte opgesteld met duidelijke afspraken, kostenberekening en data. Na akkoord wordt de offerte een overeenkomst met heldere afspraken. Nooit verassingen achteraf.

deal

Bel met Wim Houtman - WebsiteMet 030-8780146 voor informatie en advies

Website op maat   Optimale website