vind het gouden zoekwoord in google

 

Beter gevonden worden met een Joomla website

Uw website gaat beter gevonden worden wanneer u deze laat optimaliseren voor zoekmachines. U kunt dit geheel of gedeeltelijk uitbesteden. Er zijn vele experts, ervarings-deskundigen en Joomla SEO specialisten die u daar graag bij willen helpen. Als het om webteksten, afbeeldingen video's of sociale interactie gaat kunt u ook een hoop werk zelf doen. Raadpleeg hiervoor de seo checklist.

Ik ben geen SEO specialist, maar weet er wel bijzonder veel van af. Meer dan voldoende voor websites met een kleiner budget. Iedereen mag zich overigens seo specialist noemen. Ik schaar mij in de categorie seo ervaringsdeskundigen specifiek gericht op Joomla. Dit CMS heeft standaard functies om aan de basis seo te voldoen. Daarnaast bestaan er tal van tools en extensies die geïntegreerd kunnen worden binnen Joomla om de prestaties te verbeteren. Hoofdzaak is de inhoud en structuur.

Omdat u uw doelgroep kent als geen ander is samenwerken belangrijk. Net zoals onderzoek en analyse is samenwerken en overleg bij website optimalisatie absoluut onmisbaar. Het taalgebruik en de toon waarop u uw doelgroep benaderd via de website en het 'vak' jargon zijn beide belangrijk. Om alles over te laten aan derden om de website inhoudelijk te verbeteren is niet verstandig.

Niemand is op de hoogte van alle doelgroepen. Wel kan het een voordeel zijn, omdat buitenstaanders vaak met heel andere ogen kijken naar de inhoud. Potentiële klanten die nog niet weten wat u te bieden heeft doen dat namelijk ook. Zij zoeken met woorden of zinnen die u mogelijk zouden verbazen. Hoe slim is het om die woorden te gebruiken in uw webteksten? Het gouden zoekwoord al gevonden?

joomla onder vergrootglas