AMP, wat is dat?

Accelerated Mobile Pages zijn mobiel vriendelijke webpagina's. AMP is een open source initiatief van google met doel webpagina's zo efficient mogelijk weer te geven op mobiele telefoons. Langzaam ladende pagina's behoren tot het verleden. Irritante advertenties zul je op een AMP pagina niet tegenkomen. Mobiele gebruikers herkennen een AMP pagina aan het bliksemschicht logoamp mobiele paginawat verschijnt bij zoekresultaten op een mobiel. De Joomla plugin wbAmp van weeblr.com nu met 20% korting op de aanschaf van wbAMP

Mand!

SEO tips en factoren

Hoe bereikt u een hoge indexering van uw website in Google? Om een indruk te geven wat er zoal bij komt kijken om een website in de picture te zetten heb ik een aantal waardevolle tips voor u. Om SEO uit te leggen ontkom ik er niet aan langdradig te worden. Ter compensatie een alternatief: 'Mandje' door Maxim.

Website promotie

Website promoten: Uw website zal beter gevonden worden wanneer u deze inhoudelijk gaat optimaliseren voor zoekmachines. Dit is onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Volg bij het schrijven van webteksten en het inrichten van een website richtlijnenen en aanbevelingen van Google en het W3C. Er zijn talloze factoren welke een belangrijke rol spelen, met name ook technische factoren (de broncode, webhosting). Als u hulp nodig heeft kan ik u hierbij van dienst zijn.

Contact WebsiteMet  

Wim Houtman  

030-8780146  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

vCard  

Joomla webdesign