website onderhoud?

Geen website onderhoud?

Joomla website onderhoud. Zonder technisch onderhoud loopt uw website onnodig risico of werkt na verloop van tijd niet meer optimaal. Het is een kwestie van tijd. Zijn er geen afspraken gemaakt met uw webbureau of websitebouwer wordt het de hoogste tijd om actie te ondernemen. Maak een afspraak voor onderhoud met WebsiteMet of neem een jaarlijks onderhoudspakket.

website hacker proof makenEen Joomla website updaten is het een kwestie van één klik op de update button in het CMS als u over voldoende rechten beschikt. Advies: Zorg voor een backup van server bestanden én database of maak gebruik van de Akeeba extensie voor Joomla. Ik leg u graag uit wat de procedure is zodat u voortaan de Joomla updates zelf kunt doen.

 

 

Overname van technisch onderhoud

Bij overname van technisch onderhoud van Joomla websites door andere partijen gemaakt moet de webhosting voldoen. website onderhoudInzage is noodzakelijk in alles wat te maken heeft met de website. Overdracht van de vorige websitebouwer is wenselijk, niet persé verplicht.

 

Een Joomla onderhoudspakket  is mogelijk per jaar of vooraf afgesproken bedrag. De kosten variëren al naar gelang de complexiteit van de website. Meer over onderhoud