Webwinkel HikaShop

Webshop starten met HikaShop

Met de HikaShop uitbreiding voor Joomla beheer je een webwinkel online. Hoe start je een webshop? Je levert alle informatie die nodig is om de webshop te vullen of besluit dit, na heldere uitleg en gebruiksaanwijzingen zelf te doen. Wanneer je dit zelf doet scheelt het enorm in de kosten. Interesse? Vraag meer info advies en offerte aan bij WebsiteMet 0638929109

Er is voorbereiding nodig om een webwinkel te starten. Alles wordt besproken. Uitbesteden van alle werkzaamheden is uiteraard het makkelijkst. Maar een webwinkel met duizenden artikelen en koppelingen naar handige administratieve uitbreidingen voeren de kosten logischerwijze op. Zelf producten of diensten toevoegen scheelt aanzienlijk in de kosten. Ik geef support zodat je weet hoe het moet.Het opzetten van de webwinkel, de indeling, navigatie en alle andere meer ingewikkelde werkzaamheden laat je dan aan WebsiteMet over.

Een online betaal service aanvragen bij een Payment Service Provider voor de betalingen aanjouwbank is noodzakelijk. WebsiteMet zorgt dat alle werkzaamheden zorgvuldig plaats vinden en een veilige omgeving wordt gemaakt voor de webwinkel, jezelf, bezoekers en klanten.

Wat je moet overleggen is het doel of de doelen van de website en de webshop, een overzicht van de producten of diensten en bij veel items ook een categorie structuur zodat het zoeken voor bezoekers makkelijk blijft. Geef ook een voorbeeld van websites of webshops die bij de winkel en doelgroep passen. Als alles duidelijk is ga ik aan de slag en mag je binnenkort je eerste bestellingen verwachten. Reken er minimaal twee weken voor, soms kan het sneller, maar maximaal een maand, De opleverdatum is altijd in overleg mede afhankelijk van de agenda.

WebsiteMet webshop uitstekend advies: Hikashop, maar er zijn ook tal van andere e-commerce systemen te vinden op de website van joomla.org zoals wellicht de bekendste VirtueMart die evengoed zijn. Vraag vandaag nog een offerte aan:

Webshop offerte aanvragen