• +31638929109
HikaShop webwinkel logo

Webshop starten met HikaShop

Een webshop starten is de oplossing om toch producten te kunnen leveren aan klanten in deze Coronatijd. Wanneer u snel bent kan ik nog voor de Kerst uw webwinkel online hebben. De vraag naar webshops is op dit moment enorm. Vraag vandaag nog informatie aan en overleg. Voor kleine winkels heb ik nog plaats. De basiskosten: € 690,- De gemiddlde prijs voor een kleine startende webwinkel ligt rond de € 1200,-. Behalve de keuze en aanpassingen aan een template moet de webshop gevuld worden. U krijgt hier support bij of levert alle informatie en afbeeldingen.

Er is veel voorbereiding nodig om een webwinkel te starten. Alles wordt besproken. Uitbesteden van alle werkzaamheden is voor u het makkelijkst. Wanneer u zelf producten of diensten gaat toevoegen scheelt dat echter wel in de kosten. Ik geef support zodat u weet hoe het moet. Een online betaal service aanvragen bij een Payment Service Provider voor de betalingen aan uw bank is ook noodzakelijk. WebsiteMet zorgt dat alle werkzaamheden zorgvuldig plaats vinden en een veilige omgeving wordt gemaakt voor uw webwinkel, uzelf, uw bezoekers en klanten.

Wat u moet overleggen is het doel of de doelen van de website en de webshop, een overzicht van de producten of diensten en bij veel items ook een categorie structuur zodat het zoeken voor bezoekers makkelijker wordt. Geef ook een voorbeeld van websites of webshops die bij uw winkel en doelgroep passen.  Als alles duidelijk is ga ik aan de slag en kunt u voor de Feestdagen nog uw eerste bestellingen verwachten.

WebsiteMet webshop advies: Hikashop, maar er zijn ook tal van andere e-commerce systemen te vinden op de website van joomla.org Wees niet te laat, vraag vandaag nog een offerte aan:

Webshop offerte aanvragen

 

webdesign logo websitemet

Gegevens
Adm. Helfrichstr. 26
3454XB De Meern
06 3892 9109
kvk 30249185