volgorde nieuws van links naar rechts  

Joomla 3.8.3

De nieuwste Joomla update 3.8.3 (uitgave 12 december 2017) bevat een aantal bug fixes én verbeteringen. Het is geen security release, maar toch raadzaam om te updaten

De Winnaar!

Voor de vierde keer op rij is Joomla door het publiek tot winnaar gekozen van de CMS Critic Awards in de categorie Beste Gratis CMS Opmerkelijk: Het meest gebruikte CMS, Wordpress, wordt minder gewaardeerd. Hoe kan dat?

Joomla 3.8.2

Gisteren kwam Joomla met security update 3.8.2 Deze bevat tevens een aantal bug fixes. Aanbevolen wordt deze update z.s.m. uit te voeren i.v.m. de veiligheid van uw website. Meer weten over updates? Onderhoud uitbesteden?

Nieuwe site!

De site van WebsiteMet is vernieuwd. Het heeft een geheel andere uitstraling gekregen met een JoomlaXTC template en aanpassingen. 12 Jaar geleden maakte ik kennis met Joomla. Lang leve de open source software!

Joomla 3.8.1

Gisteren kwam Joomla met de update 3.8.1 welke een aantal bug fixes bevat. Het is geen security update, maar wel een welkome oplossing als je site te kampen had met de foutjes die bij joomla 3.8.0 boven kwamen drijven

Joomla 3.8

Een nieuwe Joomla! update. We zijn sinds vandaag bij 3.8. Deze nieuwe versie bevat iets meer dan 300 verbeteringen aan het CMS. Er zijn twee beveiligingsproblemen opgelost. Updaten is het advies.

Nominatie beste gratis CMS 2017

Joomla nomineren voor het beste gratis CMS 2017 kan hier tot 27 augustus: https://www.cmscritic.com/awards/2017-web-nominations/  In september kan er worden gestemd op de winnende nominaties

De uitslag is inmiddels bekend ( 6 november 2017 ): Joomla is gekozen tot het beste gratis CMS. Iedereen die gestemd heeft wordt van harte bedankt! Proost. zie nieuws item blog CMS Critic Awards 2017

Joomla 3.7.5

Het betreft een bug fix voor joomla, versie 3.7.5 verschenen op 17 augustus 2017  Het gaat om implementatie van aanvullende beveiligingscontroles in de installatie applicatie.

Het groene slotje

Het groene slotje voor de url in de adresbalk van de browser wordt inmiddels door de meeste website bezoekers geïnterpreteerd als teken van veilig internetten. Maar is dat ook zo? Nee. Is het dan allemaal onzin? Daarop is het antwoord ook nee. Er is veel verwarring rond de versleutelde internet verbinding.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Wim Houtman  

030-8780146  

vCard 

privacy verklaring 

disclaimer  

sitemap  


open source

Deze website maakt gebruik van cookies
om u een optimaal werkende website aan te kunnen bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website:

WebsiteMet
De Meern - Utrecht
030-8780146

Met dank voor uw bezoek aan websitemet.nl

Heeft u nog vragen? Bel met 030-8780146

Met vriendelijke groet,
Wim Houtman
WebsiteMet