Nieuwe Website Met Joomla!

De website van WebsiteMet is vernieuwd. Het heeft een geheel andere uitstraling gekregen met een JoomlaXTC template en aanpassingen. Een website zoals deze bestaat mede dankzij de open source software en het onbetaalbare Joomla CMS. Op deze website vind u Joomla Info, SEO tips en wetenswaardigheden, de website checklist en allerlei informatie die met websites te maken heeft. Bezoek ook mijn portfolio en zie welke fantastische websites hier ik mee maakte voor mijn klanten. 

Een onbetaalbaar CMS

12 Jaar geleden maakte ik kennis met Joomla CMS 1.0. Ik had net mijn eigen CMS gemaakt na een flinke studie PHP en MySQL (ook open source). Maar toen ik kennis maakte met Joomla bij één van mijn werkgevers was ik direct overtuigd. Waarom zelf een CMS gaan maken als er zo'n waanzinnig goed CMS gratis voorhanden is, met zoveel mogelijkheden en waar dag in dag uit zoveel professionele ontwikkelaars wereldwijd aan mee werken. Het CMS is onbetaalbaar, het is gratis!. Open source heeft enorm veel voordelen waar ik dankbaar gebruik van maak.

Leve de open source software! Lang leve Joomla! want dat bestaat ook 12 jaar. We zijn inmiddels bij versie 3.8.2 

Proost! met z'n allen: Joomla!

Wilt u meer weten over Joomla of wat ik voor u kan betekenen als websitebouwer kunt u mij bellen of emailen 030-8780146 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier