mobiel uitzetten

Hoe zet ik mijn mobiel uit? Perpetuum Mobile

Het uitzetten van een mobiel lijkt simpel, maar wanneer een mobiele telefoon altijd aan blijft staan en met geen mogelijk op een normale wijze uit is te krijgen wordt het een probleem. Dit euvel wordt ook wel perpetuum mobile genoemd. De oplossing is simpel: Niet meer opladen of in geval van een solar mobile phone SMP in een donkere ruimte leggen. Bij opnieuw opladen en opstarten werkt de mobiel weer als vanouds.

De oorzaak: Het probleem duikt vaak op door willelekeurige aanslagen op het scherm of bijvoorbeeld doordat de mobiel in een broekzak wordt vervoerd of in een tas waarin veel beweegt en van alles tegen het scherm aan botst.

Na verloop van tijd zullen de mobieltjes vanzelf uitgaan wanneer ze niet meer worden opgeladen. Daarna is het probleem verholpen. Maar de nieuwste mobiel met zonne energie, de SMP gaat inderdaad helemaal niet meer uit als zich dit voordoet. Vandaar dat men deze perpetuum mobile noemt. Ook hier is de oplossing heel simpel: In een donkere ruimte leggen.

Geef dan het apparaat wat rust en probeer het later nog eens als de batterij leeg is.

Vond u dit bericht nuttig of gewoon leuk? Deel dit dan op facebook zodat ook anderen geholpen kunnen worden als zij dit probleem tegenkomen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Wim Houtman  

030-8780146  

vCard 

privacy verklaring 

disclaimer  

sitemap  


open source

Deze website maakt gebruik van cookies
om u een optimaal werkende website aan te kunnen bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website:

WebsiteMet
De Meern - Utrecht
030-8780146

Met dank voor uw bezoek aan websitemet.nl

Heeft u nog vragen? Bel met 030-8780146

Met vriendelijke groet,
Wim Houtman
WebsiteMet