joomla update 3.9.27

Joomla update 3.9.27

Joomla 3.9.27 (d.d. 2021-05-25) bevat 3 fixes voor beveiligingsproblemen van lage prioriteit en verhelpt verschillende bugs. De veiligheids issues die zijn verholpen hebben te maken met Cross-Site Scripting (XSS) en Cross-Site Request Forgery (CSRF). Ze zijn echter van lage prioriteit, maar kunnen wel van invloed zijn bij specifieke functionaliteit. Om risico's uit te sluiten wordt bij alle onderhoudsreleases aanbevolen om Joomla websites te updaten. Met deze voorzorgsmaatregelen is je website weer helemaal up to date en ben je hackers een stapje voor.

Met de 6-wekelijkse periodieke update releases zorgt het JSST team van de Joomla organisatie voor een stabiele én veilige website omgeving voor jouw, je bezoekers én voorkomt dat een website misbruikt wordt voor duistere praktijken op internet. Voor meer informatie over deze release van de officiële joomla.organisatie zie https://www.joomla.org/announcements/release-news/5836-joomla-3-9-27.html

Achtergrond info over website onderhoud

Voor meer info over Joomla website onderhoud en veiligheid, de richtlijnen van het Joomla JSST team en het wel of niet het automatiseren van website onderhoud lees het nieuwste artikel over Joomla security en onderhoud op deze website.