SEO Webinar IMU

Vanavond 11-11-2015 gaf Tonny Loorbach van de imu.nl wederom een interessante informatieve seo webinar met de titel: Ontdek de krachtigste SEO Strategie + Trends voor 2016. Nieuws over bijvoorbeeld  AMP's , nee geen gitaar versterker ofzo, maar Accelerated Mobile Pages van Google om websites optimaal aan te bieden op mobiel: De bedoeling is om rijke content, rich data (met tekst, afbeeldingen, video's etc.) supersnel te laten laden in de browser van een mobieltje.Bestaat sinds begin oktober En nog veel veel meer wetenswaardigheden...

tonny loorbach webinar seo

Het vervolg gaat over het Phoenix CMS en de IMU wat ik onder de aandacht wil brengen van mijn lezers.

Op Accelerated Mobile Pages, is meer te lezen over het AMP project. Ik ga er mee aan de slag en kijken of ik het met Joomla op een handige manier kan gebruiken.

Phoenix CMS

Tonny Loorbach is het gezicht en één van de vele experts van de imu.nl, de Internet Marketing University,. De community van de IMU bestaat uit ondernemers die een website hebben laten bouwen door de imu Kost wat (per maand) maar dan heb je wat. Het CMS waarmee de website beheerd wordt heet Phoenix. Het is een closed source CMS Closed Source software, op basis van Wordpress. Wordpress is echter open source. Als je een website hebt met Wordpress en de formule van de imu.nl lijkt je wat is overstappen naar Phoenix geen probleem, met uitzondering van bepaalde extensies. Bezoek de webinars van Tonny. Aan het eind heeft hij altijd een voordelige aanbieding.Voor Joomla kan het ook, maar dan is de migratie een stuk ingewikkelder. Het kan in principe voor elke website. Maar niet voor webshops

Wat ik zo leuk en goed vind van de IMU is dat zij kennis op gebied van SEO én internet marketing actief delen dmv social media facebook, de webinars en de gratis video's. Het is bedoeld om een hoge conversie te behalen voor de eigen toko (een praktijk voorbeeld hoe het moet :). De sympathieke uitstraling, autoriteit en bevlogenheid waarmee Tonny de webinars presenteert is bijzonder aantrekkelijk.

Nou wil ik niet mijn klanten en potentiële klanten die dit lezen rechtstreeks naar de IMU sturen om een website te laten maken. Maar het is waar dat een websitebouwer die kan ontwerpen,  verstand heeft van seo en tevens coach is voor zijn klanten eigenlijk heel moeilijk of niet te vinden is. En dan ook nog internet marketing specialist. Dat concept of die formule is sterk. Ik hoor succesverhalen en ben benieuwd. 

Website Met Joomla CMS

Ik zou het bijna vergeten in mijn enthousiasme: Ik maak dus ook websites, open source met Joomla CMSopen source CMS, op de hoogte van talloze extensies, wat je wel en niet moet doen met een website en social media, seo skills, inzicht mbt content en nieuwe ontwikkelingen, welke webhosting er nodig is, kortom allround websitebouwer. Eén persoon, één aanspreekpunt, heldere communicatie, snel, vrolijk en ook leuk op facebook :)

Nieuws blog