JUG Utrecht

Maandag 10 februari komen Joomla gebruikers uit Utrecht en omstreken samen om onderwerpen te bespreken m.b.t. Joomla.

  

Joomla Gebruikersgroep Utrecht 10 februari

De maandelijkse bijeenkomst van JUG Utrecht is op maandag 10 februari aanstaande van 19:30 tot 22:00 uur. Onderwerpen m.b.t. Joomla worden besproken. Er is deze avond een Dokter Joomla XXL: Tijdens deze extra lange ronde kunnen vragen gesteld worden over specifieke Joomla functies of extensies (plugins, modules, talen, zoekfuncties). De bijeenkomsten worden bezocht door Joomla specialisten en hobbyisten en geÏnteresseerden. Er wordt een kleine bijdrage (ik meen € 5,-) gevraagd om de kosten te dekken van de avond (incl koffie en stroopwafel!).

dokter joomla supportWel eens gedacht om een website te realiseren met Joomla? Het heeft veel voordelen t.o.v. andere manieren om websites te bouwen. Wees op de hoogte is het advies. De bijeenkomst is ook een prachtige gelegenheid om eens kennis te maken met de hechte, open en gezellige Joomla community. Joomla betekent niet voor niets 'met elkaar'.

Aanmelden JUG bijeenkomst Utrecht, adres en route

De organisatie vind het prettig om vooraf te weten wie er komen en over welke onderwerpen er vragen zijn (zie e-mailadres hieronder). Aanmelden kan op  joomlacommunity.nl JUG Utrecht 10 februari 2020 Het adres en de route beschrijving staat in hetzelfde artikel.

Om aan te melden voor de JUG bijeenkomsten  is wel eerst registratie en inlog nodig. U kunt ook een e-mail sturen naar   

Lees meer over Joomla support van WebsiteMet.

Graag totziens!

Nieuws blog