Joomla 3.5.1 update

Joomla 3.5 is gearriveerd. Het betreft een update vanaf joomla 3.4. De update kan simpelweg geactiveerd worden via het CMS (als de webhosting het toelaat en anders zijn er alternatieve update procedures die wat omslachtiger zijn, maar ook werken. Zie https://docs.joomla.org/J3.x:Upgrading_from_Joomla_3.4.x_to_3.5/nl ) Let er wel op dat alle extensies of extra geïnstalleerde functionaliteiten met Joomla 3.5 overweg kunnen. Voor wat betreft de update vanaf 3.4.8 zal het weinig problemen opleveren, maar wanneer u een webshop of ingewikkelde website heeft met veel geavanceerde functies  zou ik toch erg voorzichtig zijn en eerst de documentatie lezen van die exstensies op websites van de betreffende ontwikkelaars. Maak ook in alle gevallen eerst een backup van de website en database voor de zekerheid.

De meest recente Joomla versie is  3.5.1 (dd 7 april 2016)

Laat u dit onderhoud liever door een specialist verzorgen,  wilt u de update (of upgrade) uitbesteden? Dat kan, lees verder ...

Update of upgrade uitbesteden

Update of upgrade uitbesteden? Neemt u dan contact met mij op of bel mij 06-38929109. Afhankelijk van de complexiteit zijn de kosten voor een update vanaf € 10,- voor klanten tot plus minus € 500,-  voor een upgrade vanaf Joomla 1.5 tot aan de laatste versie 3.5. Voor niet klanten van WebsiteMet zullen de kosten de eerste keer hoger liggen. Daarna profiteert u ook van deze goedkope update service. Na korte uitleg zult u ook zelf in staat zijn uw website te updaten.

Een nieuwe super handige functie in Joomla 3.5 is de notificatie per email als er een update moet worden uitgevoerd in het Joomla CMS. Er zijn nog 34 andere veranderingen en verbeteringen toegevoegd. Voor meer info hierover zie de eerder genoemde link in dit artikel.

Update naar 3.5.1

Op 7 april '16  verschenen: versie 3.5.1

Nieuws blog