Joomla 3.9

Klaar voor Joomla 3.9 - Zijn alle extensies  in het CMS en de php versie van de webhosting er ook klaar voor?

Joomla update 3.9.0

U bent klaar voor Joomla 3.9 - Maar zijn alle extensies  in het CMS en de php versie van de webhosting er ook klaar voor? Updaten van uw website naar Joomla 3.9 is  een kwestie van een enkele klik (zoals elk van de afgelopen 3.x-versies). Maak wel eerst een backup van de server bestanden en de database is het advies of wees er zeker van dat u een backup van uw website kunt downloaden bij de webhoster als het nodig mocht zijn. Onderhoud uitbesteden aan WebsiteMet is de beste optie en heeft u er geen omkijken naar.

Voordat een update mag worden uitgevoerd, moeten alle extensies worden bijgewerkt, gevolgd door een volledige (geteste) back-up.
Joomla draait optimaal op PHP 7.1.x en nieuwer (7.2).

De GDPR functie is nieuw. Het is nu eenvoudig in de standaard Joomla versie om algemene voorwaarden en privacy beleid toe te voegen op uw website waar nieuwe gebruikers eerst toestemming voor moeten geven voordat ze zich aanmelden of uw website bezoeken. Er waren al van dit soort extensies in omloop en de meeste website eigenaren brengen bezoekers al op de hoogte, maar nu is het pas echt goed geregeld. Verder zijn er weer tal van verbeteringen aangebracht.

Op https://www.joomla.org/announcements/release-news/5748-the-privacy-tool-suite-by-joomla-joomla-3-9-is-here.html  vind u meer informatie over deze upgrade. Op https://www.joomlashack.com/blog/tutorials/joomla-39/  worden 10 nieuwe features verder besproken

Nieuws blog