Joomla 3.8.13

Joomla 3.9, de Privacy Tool Suite van Joomla, verschijnt binnenkort. Maar eerst 3.8.13

Waarom deze speciale release van Joomla?

Joomla 3.9, de Privacy Tool Suite van Joomla, verschijnt binnenkort. Om gebruikers de tijd te geven om te upgraden van 3.8.x naar 3.9.0 zodat ze hun extensies van derden kunnen testen, heeft de joomla organisatie besloten om deze beveiligingsrisico's in een speciale security release vóór 3.9.0 op te lossen. Een voorbereiding.

Uit de informatie mag je opmaken dat het verstandig is om vanuit 3.8.13 te updaten naar 3.9 en niet vanuit een versie ervóór. Nu heeft iedereen de tijd om alle extensies na te lopen of deze allemaal nog werken. Mijn advies is om in beheer eerst de update sites opnieuw op te bouwen, daarna bij updates zoeken naar nieuwe updates (button vind updates). Soms veranderen de urls van de update sites of is er een andere reden waarom niet alle updates worden weergegeven. Al;s dit al tijden vergeten wordt kunnen er best veel updates verschijnen. Best wel belangrijk om te weten vopordat we naar 3.9 updaten.

Succes iedereen en als het onduidelijk is kunt u mij vragen uw site te updaten (of te upgraden bij achterstallig onderhoud) en in het vervolg te onderhouden.   of bel met 06-38929109.

 

Nieuws blog