facebook emoticons

Bey Bey Facebook?

De verontwaardiging in de media over FB is volkomen terecht. De wijze waarop FB onze persoonlijke data beheerd én verhandeld is ronduit schandalig. Als het misbruikt mag worden door rijke investeerders of vijandelijke politieke stromingen om verkiezingen te beïnvloeden met nepnieuws is dat van een bijzonder laag niveau, een schoolvoorbeeld hebzucht. Is het reden om FB vaarwel te zeggen? Ik vond van wel, maar ik was er eerlijk gezegd ook wel een beetje klaar mee. Kostte te veel tijd, hoe leuk en informatief het ook was.

Ik heb mee gedaan met het FaceBook event Bey bey Facebook van Arjan Lubach met mijn prive account wimhoutman, maar niet met mijn websitemet account. Ik kijk wel uit. Ik heb mijn (zakelijke) pagina websitemetjoomla overgedragen aan mijn account websitemet. De geschiedenis van die pagina is ook belangrijk. Het leek mij niet verstandig om als websitebouwer facebook te verlaten. Mijn advies aan klanten is dan ook om op Facebook te blijven als het bijdraagt aan de inkomsten. En bovendien moet iedereen voor zichzelf uitmaken hoe de vrije tijd besteed wordt. Iedereen weet dat niets gratis is. Het geld om FB te kunnen laten functioneren moet ergens vandaan komen.

Facebook gebruikers, zakelijk of particulier, zijn niet medeplichtig of schuldig aan het beleid van FaceBook. Facebook biedt de mogelijkheid om te adverteren, daar is ook niets mis mee. Maar als diezelfde techniek gebruikt wordt door  verzekeraars om de gezondheid van individuen in te schatten? Is dat handig gebruik maken van de mogelijkheden? Volgens mij is dat absoluut verwerpelijk, niet gewenst en a-sociaal beleid! Toch lijken de verzekeraars er mee weg te komen. Onbegrijpelijk en vooral ook omdat de politiek niet direct reageert en ingrijpt.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Wim Houtman  

030-8780146  

vCard 

privacy verklaring 

disclaimer  

Joomla webdesigner

joomla website laten maken

open source
open source

Deze website maakt gebruik van cookies
om data verkeer te analyseren én u een optimaal werkende website aan te kunnen bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website:

Er wordt geen privacy data van u verzameld bij het navigeren op deze website.

Privacy verklaring

Privacy en veiligheid wordt op deze website optimaal gewaarborgd met SSL

Wim Houtman - WebsiteMet
030-8780146