Joomla support

Joomla support en info: Ik geef uitleg aan klanten per telefoon, email of ondersteuning op locatie. Soms zijn een paar simpele aanwijzingen al voldoende. Het CMS van Joomla is bijzonder gebruiksvriendelijk. Om content toe te voegen of te bewerken is het simpel. Er is bovendien enorm veel informatie over Joomla te vinden op internet. In het Joomla CMS worden diverse onderdelen toegelicht in het Nederlands dankzij de vertaling die aangeboden wordt door joomlacommunity.nl Een super goed initiatief van een grote groep enthousiaste Joomla medewerkers.  

Cursus, boeken, online documentatie, presentaties, fora, Joomla gebruikersgroepen

joomla community logoEr bestaan ook cursussen en er worden regelmatig boeken en tijdschriften over Joomla  uitgegeven. U vindt diverse fora, documentaties, presentaties op internet. Op diverse plaatsen in Nederland komen eens per maand Joomla gebruikers bijeen (professionals en hobbyisten) om een onderwerp te behandelen. Deze maandelijkse bijeenkomsten worden georganiseerd door heel Nederland en België. Ik ga vaak naar regio Utrecht (in De Meern).

Een uitstekende website voor meer info over Joomla is deze officiële documentatie voor Joomla. Google eens naar: joomla manual, joomla boek, joomla handleiding of joomla gebruiksaanwijzing. Too much information en dat is tevens het grote nadeel. Het is daarom vestandig om info en advies te vragen aan  een expert op dit gebied, een ervaren Joomla specialist. Welkom! 

Support voor extensies: Extensies, uitbreidingen op de standaard functionaliteit van Joomla, zijn vaak open source en gratis. WebsiteMet kan deze voor u installeren en configureren. Voor diverse extensies kan WebsiteMet u support geven. Zie deze lijst met extensies voor Joomla

Joomla Startpagina

startpagina JoomlaJoomla startpagina biedt handige linkjes naar cursussen, opleiding, laatste nieuws, recente updates.→

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Wim Houtman  

030-8780146  

vCard 

privacy verklaring 

disclaimer  

sitemap  


open source

Deze website maakt gebruik van cookies
om u een optimaal werkende website aan te kunnen bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website:

WebsiteMet
De Meern - Utrecht
030-8780146

Met dank voor uw bezoek aan websitemet.nl

Heeft u nog vragen? Bel met 030-8780146

Met vriendelijke groet,
Wim Houtman
WebsiteMet