Joomla Onderhoud

Alle software heeft vroeg of laat onderhoud nodig in de vorm van updates of (minder vaak) upgrades en een enkele keer een migratie. Er worden met regelmaat bugs gevonden of beveiligingslekken in Joomla door gebruikers, test-hackers en ontwikkelaars.

Security updates

Om te voorkomen dat kwaadwillenden misbruik maken van lekken in het systeem brengt de Joomla organisatie regelmatig security updates uit voordat er misbruik van kan worden gemaakt op grote schaal (dat kwam in het verleden nog wel eens voor). Een geweldig goede service waarmee Joomla een veilig CMS systeem is en blijft voor uw website.

Bij zo'n security update worden meestal ook de minder opvallende bugs meegenomen of kleine verbeteringen die niet zo'n grote prioriteit hadden. Per jaar gaat het om 8 tot 12 updates. 

Joomla onderhoud zelf doen

Joomla onderhoud uitbesteden aan WebsiteMet ga naar:

Website Onderhoud

Updates, upgrades, migraties?

Wat is het verschil tussen update, upgrade en migratie? Ze hebben alle drie te maken met onderhoud. De eerste twee zijn eenvoudige procedures, hoewel de upgrade is iets complexer. Migratie is in feite een bijzondere uitgebreide upgrade en vergt meer inzicht en kennis. Migratie kunt u beter over laten aan de specialist, maar komt gelukkig zelden voor. Het verschil staat uitgelegd op de volgende pagina