Joomla support

Joomla support en info: Ik geef uitleg aan klanten per telefoon, email of ondersteuning op locatie. Soms zijn een paar simpele aanwijzingen al voldoende. Het CMS van Joomla is bijzonder gebruiksvriendelijk. Om content toe te voegen of te bewerken is het simpel. Er is bovendien enorm veel informatie over Joomla te vinden op internet. In het Joomla CMS worden diverse onderdelen toegelicht in het Nederlands dankzij de vertaling die aangeboden wordt door joomlacommunity.nl Een super goed initiatief van een grote groep enthousiaste Joomla medewerkers.  

Cursus, boeken, online documentatie, presentaties, fora, Joomla gebruikersgroepen

joomla community logoEr bestaan ook cursussen en er worden regelmatig boeken en tijdschriften over Joomla  uitgegeven. U vindt diverse fora, documentaties, presentaties op internet. Op diverse plaatsen in Nederland komen eens per maand Joomla gebruikers bijeen (professionals en hobbyisten) om een onderwerp te behandelen. Deze maandelijkse bijeenkomsten worden georganiseerd door heel Nederland en België. Ik ga vaak naar regio Utrecht (in De Meern).

Een uitstekende website voor meer info over Joomla is deze officiële documentatie Joomla. Google eens naar: joomla manual, joomla boek, joomla handleiding of joomla gebruiksaanwijzing. Too much information en dat is tevens het grote nadeel. Het is daarom vestandig om info en advies te vragen aan  een expert op dit gebied, een ervaren Joomla specialist. Welkom! 

Sstartpagina Joomlaupport voor extensies: Extensies, uitbreidingen op de standaard functionaliteit van Joomla, zijn soms ook gratis. WebsiteMet kan u adviseren, deze voor u installeren en configureren. Voor diverse extensies kan WebsiteMet u ook support geven. Lees meer op extensies voor Joomla  Joomla startpagina biedt handige linkjes naar cursussen, opleiding, laatste nieuws, recente updates.→