• +31638929109

Een offerte aanvragen voor een Joomla website

WebsiteMet verricht alle werkzaamheden om een website online te zetten, succesvol en doeltreffend te maken. Het bijzonder gewaardeerde en veruit meest complete CMS systeem om dat te bereiken is Joomla. Voordat ik een offerte voor u maak moet ik eerst weten wat het doel is van de website en wat u er mee wilt bereiken.

Joomla offerte aanvragen

Welke info is nodig om een offerte te kunnen maken?

Doelgroep, concurrentie, functionaliteit om doelen te bereiken, leveren van inhoud, aantal pagina's bij aanvang, onderhoud, aantal content beheerders, support gewenst? Op de antwoorden van deze vragen kunnen er nieuwe vragen en inzichten ontstaan. Als alles voor beide partijen duidelijk is zal er een kostenplaatje worden gemaakt waar niet achteraf vanaf wordt geweken. De werkzaamheden, afspraken en kosten komen in de offerte te staan.

Kosten indicatie i.p.v. een offerte

Als u ongeveer wilt weten wat een website gaat kosten blijven details buiten beschouwing. Het gaat dan om een indicatie en niet om een offerte waarbij aan alles is gedacht. Een indicatie komt meestal dicht in de buurt van een offerte is mijn ervaring. Het kan handig zijn als u het wilt vergelijken met uw beschikbare budget.

En Wordpress, het meest gebruikte CMS?

Wordpress is eenvoudiger in alle opzichten. Het heeft een fors aantal minder standaard mogelijkheden ingebouwd. Bij iets ingewikkeldere websites is de keuze voor Joomla vanzelfsprekend, bij eenvoudige sites is het een alternatief. De reden dat Wordpress dan toch in verhouding veel meer gebruikt wordt heeft meer te maken met de onbekendheid van Joomla. Ook vinden veel websitebouwers Joomla te ingewikkeld en specialiseren zich liever in Wordpress. Voor mij is dat geen reden. Ik zie grote voordelen met Joomla en bied mijn klanten graag het beste aan. Gezien mijn specialisatie is dat ook de meest voor de hand liggende keuze. Maar als er behoefte is voor een Wordpress website om wat voor reden ook help ik u uiteraard ook heel erg graag. Mijn specialisatie ligt echter bij Joomla.

 

webdesign logo websitemet

Gegevens
Adm. Helfrichstr. 26
3454XB De Meern
06 3892 9109
kvk 30249185
remittent