Doelgroep voor Joomla

De doelgroep voor Joomla is zeer divers: Joomla wordt niet alleen ingezet door particulieren en kleine MKB bedrijven. Zie ook de indrukwekkende Joomla.org showcase . Deze lijst zegt veel over de kwaliteit en mogelijkheden van het systeem. Het heeft de potentie en mogelijkheden in zich om een uiterst geavanceerde website te creëren. Maar een simpele blog website ala Wordpress is zeker ook mogelijk.

Joomla is geschikt voor (gelezen in een advertentie ): "  .... iedereen die overweg kan met een tekstverwerker  ... ".  Een waarschuwing is hier op zijn plaats: Het is een verkeerde veronderstelling er van uit te gaan enkel met deze vaardigheid een succesvolle website te krijgen. Er is inzicht is nodig en bereidheid om het CMS te doorgronden. WebsiteMet geeft support en de service is uitstekend! Loopt u ergens op vast belt u gewoon WebsiteMet.

Welk CMS u ook heeft, wanneer u zich niet verdiept in uw doelgroep, in webteksten, taalgebruik of visuele aspecten zal geen enkele website rendabel worden. Of het nu om een product gaat, een  boodschap aan de wereld, een aankondiging van een evenement of wat dan ook. WebsiteMet geeft advies of neemt de nodige werkzaamheden over. Op het gebied van SEO en conversie heeft WebsiteMet zeer veel ervaring.

Bespaar u de moeite als u ervan uitgaat dat een website kan toveren.

Joomla is geschikt voor particulieren, middelgrote en kleine bedrijven bedrijfswebsites (MKB), zelfstandigen zzp freelancers, startende ondernemers, vereniging, stichting, social networks, kunst muziek sector, persoonlijke websites,  camping, artiest, redactie, fanclub, horeca, garage, reclame, journalist, politicus, school, evenementen bureau's, hobby, vacature, sport, overheid, techniek ...etc etc.