Joomla CMS | Content Beheer Systeem

Een CMS is een content beheer systeem waarmee een website vanaf een apparaat verbonden met internet inhoudelijk beheerd kan worden (desktop, laptop, mobiel, tablet). Ook kan het Joomla CMS onderhouden worden middels updates waar het systeem melding van maakt zodra er een nieuwe Joomla versie beschikbaar is én geïnstalleerde extensies (lees: toegevoegde functionaliteit in de vorm van addons, plugins, componenten, modules, templates )

Joomla is super eenvoudig wat betreft inhoud bewerken en toevoegen (tekst afbeeldingen) aan bestaande artikelen die vermeldt staan in menu linkjes op de site. Nieuwe artikelen verbinden aan nieuwe menu-items of een nieuw menu is ietsje moeilijker maar binnen 10 minuten uitgelegd. Je moet het even weten. Als website eigenaar zonder ervaring met een CMS en zonder hulp is er ook prima uit te komen. Het systeem heeft een hulp functie ingebouwd. Bovendien zijn op internet vele instructies en handleidingen te vinden, zijn er boeken over geschreven. En wanneer u de websute laat bouwen door een websitebouwer zal deze u verder helpen

CMS Support

Ik geef gratis CMS support na oplevering van een website op maat. Het duurt ongeveer een uur en kan telefonisch. Ook bij vragen die later bij u opkomen zal ik u te woord staan en geduldig uitleggen wat u moet doen. Uiteraard is die gratis support niet onbeperkt, maar ruim voldoende om de eerste stappen te zetten en verder te komen.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Wim Houtman  

030-8780146  

vCard 

privacy verklaring 

disclaimer  

Joomla webdesigner

joomla website laten maken

open source
open source

Deze website maakt gebruik van cookies
om data verkeer te analyseren én u een optimaal werkende website aan te kunnen bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website:

Er wordt geen privacy data van u verzameld bij het navigeren op deze website.

Privacy verklaring

Privacy en veiligheid wordt op deze website optimaal gewaarborgd met SSL

Wim Houtman - WebsiteMet
030-8780146