JCH optimize logo - snelle joomla site

 

JCH Optimize Pro

Een website optimaliseren op snelheid is één van de punten die meetellen bij de ranking in zoekresultaten. Deze plugin extensie voor Joomla heeft diverse optimalisatie levels. Bij de Pro versie kunnen bovendien alle images heel eenvoudig worden geoptimaliseerd. De originele bestanden worden opgeslagen op de server als backup. De plugin voegt diverse css en javascript bestanden samen tot 2 bestanden en optimaliseert de inhoud ervan automatisch. Http requests verminderen daardoor. Bij een geavanceerde website kan dit een enorme boost geven. Met google insight en pingdomtoo;ls kunt u de verschillen duidelijk testen.

Er kunnen redenen zijn om de optimalisatie niet altijd voor 100% door te voeren of enkele extensies of pagina's uit te sluiten. Soms veroorzaken deze problemen met cache bestanden. Bij het werken aan de inhoud is het handig de extensie tijdelijk te depubliceren of achteraf als alle inhoud is aangepast.

Voor een eenvoudige website is de configuratie ook eenvoudig, maar bij gebruik van bepaalde extensies vraagt het veel inzicht en testen. In combinatie met de extensie JotCache (gratis) wordt de site helemaal supersnel.

Uitbesteden aan WebsiteMet

Installatie, configuratie en testen van JCH Optimize Pro voor de best haalbare optimalisatie kunt u uitbesteden aan WebsiteMet. Er bestaat ook een gratis versie met minder mogelijkheden, Lees wat de plugin allemaal kan op https://www.jch-optimize.net/downloads.html  en vergelijk de gratis met de betaalde Pro variant. WebsiteMet gebruikt alleen de Pro versie incl licensie.